Työnantaja Suomen Kuntaliitto, rekrytointi ja avoimet työpaikat

Suomen Kuntaliitto

Suomen Kuntaliitto

Suomen Kuntaliitto on maamme kaikkien kuntien ja kaupunkien kaksikielinen edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisjärjestö. Mukana toiminnassa ovat myös maakuntien liitot, sairaanhoito-piirit, muut kuntayhtymät sekä kuntataustaiset osakeyhtiöt.

Teemme kuntien kanssa kuntalaisille kestävää tulevaisuutta

Tarjoamme ainutlaatuisen työskentely-ympäristön asiantuntijaorganisaatiossa. Vahvuutenamme on monialainen osaaminen ja kuntien toiminnan ja toimintaedellytysten kokonaisnäkemys. Kuntaliitossa tehdään merkityksellistä työtä. Kauttamme työntekijät pääsevät aidosti vaikuttamaan paikallisten ja alueellisten yhteisöjen elinvoimaisuuden puolesta. Työntekijämme ajavat kuntien etua, palvelevat kuntia ja toimivat kuntien kehittäjäkumppanina. Asiantuntijamme ovat vahvasti verkostoituneita.

Kuntaliitossa työskentelee noin 230 henkilöä pääosin asiantuntijatehtävissä tarjoten kunnille ja muille sidosryhmille asiantuntijapalveluita ja kehittämisosaamista yhdessä konserniyhtiöidemme kanssa. Asiantuntijan tärkeimmät tehtävät ovat palvelu- ja kehittämistyö sekä kuntien ja koko kunta-alan edunvalvonta. Asiantuntijoiden lisäksi henkilöstöä on myös suunnittelu- ja projektitehtävissä sekä assistenttitehtävissä. Kuntaliiton monipuoliset työtehtävät ulottuvat useille toimialoille.

Lue lisää: www.kunnat.net

Kehitämme työntekijöidemme osaamista

Tarjoamme työntekijöillemme säännöllisesti erilaisia koulutuksia. Panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Järjestämme henkilöstölle sekä sisäistä että ulkopuolista, tarpeisiin soveltuvaa koulutusta. Tuemme esimiestyötä ja koulutamme heitä säännöllisesti. Kehityskeskustelut järjestetään kerran vuodessa läpi organisaation.

Pidämme huolta hyvinvoinnista

Työpaikat
Suomen Kuntaliitto 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.