Työnantaja Suonenjoen kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Suonenjoen kaupunki

Suonenjoen kaupunki

Suomen herkullisimman kunnan 6800 asukasta voivat luottaa monipuolisiin ja toimiviin palveluihin kaikissa elämäntilanteissaan varhaiskasvatuksesta eläkepäiviin. Kaupungin työntekijänä kannat kortesi kekoon sujuvan arjen ja vapaa-ajan mahdollistamisessa asukkaille! Suonenjoen kaupungin työyhteisö koostuu sadoista eloisista ja ahkerista eri alojen osaajista, ja täydennämme joukkoa jatkuvasti esimerkiksi uusilla opettajilla, liikunnanohjaajilla, siivoojilla ja toimistotyöntekijöillä.

Työnantajana Suonenjoen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä eri työyksiköissä. Kaupunkistrategian mukaisesti rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus näkyvät arjessamme. Huolehdimme niin työntekijöiden ammatillisen kasvun mahdollisuuksista kuin hyvinvoinnista; kaupungin työntekijänä esimerkiksi pääset maksutta vuonna 2021 valmistuneeseen Lintharjun Liikuntakeskukseen, liikuntaneuvojalle ja Sisä-Savon kansalaisopiston kurssille.

Mansikkapääkaupungissa kelpaa asua. Vapaa-aikaa voi viettää aktiivisesti tai akkuja ladaten. Rikkauksiamme ovat Liikuntakeskuksen lisäksi ulkoilun helmenä tunnettu Lintharjun alue ja kauniit vesistöt. Kulttuuririentoja ja erilaisia tapahtumia on tarjolla ympäri vuoden. Suonenjokelaiset arvostavat myös kaupungin yrittäjähenkisyyttä, keskustan palveluita, lupsakoita ihmisiä, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, kirjastoa ja kalavesiä.

Suonenjoki sijaitsee Ysitien varressa noin 40 km Pieksämäeltä, 50 km Kuopiosta ja 100 km Jyväskylästä. Junat ja linja-autot liikennöivät päivittäin, eli myös pendelöinti onnistuu mainiosti.

Suuntaa siis Suonenjoelle ja tule meille töihin!

www.suonenjoki.fi

Työpaikat
Suonenjoen kaupunki 2

Näytä kaikki