Suonenjoen kaupunki Suonenjoen kaupunki

Suonenjoen kaupunki

150-vuotias mansikkapitäjänä tunnettu Suonenjoki on noin 6900:n iloisen, eloisan ja ahkeran asukkaan kotikaupunki. Kauniin luonnon helmassa, Suonteen rannoilla ja toimivien palveluiden äärellä arkikin maistuu mansikalle.

Suonenjokelaiset voivat luottaa monipuolisiin ja toimiviin palveluihin kaikissa elämäntilanteissa. Varhaiskasvatuspalvelut toimivat ja koulutien voi käydä esikoulusta aina lukioon saakka. Ikääntyvistä pidetään huolta. Vapaa-aikaa voi viettää aktiivisesti tai akkuja ladaten, kukin tyylillään. Meidän rikkautta on ulkoilun helminä tunnettu Lintharju ja hyvät vesistöt. Uusi monitoimihalli uimahalleineen, kuntosaleineen ja pelikenttineen valmistuu keväällä 2021. Kulttuuririentoja ja erilaisia tapahtumia on tarjolla ympäri vuoden. Edellä mainittujen lisäksi suonenjokelaiset arvostavat muun muassa kaupunkinsa yrittäjähenkisyyttä, keskustan palveluita, lupsakoita ihmisiä, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, kirjastoa, kalavesiä – ja onpa täällä jossain salainen sienimaastokin!

Kaupungin työntekijänä olet omalta osaltasi pitämässä huolta asukkaista ja elinympäristöstä. Rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus ovat avainsanoja toiminnassamme. Suonenjoen kaupungilla sinulla on työkavereina 500 eri alojen osaavaa ammattilaista elinvoima- ja hallintopalveluiden, koulutuspalveluiden, sosiaalipalveluiden ja teknisten palveluiden toimialoilla. Työnantajana Suonenjoen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä eri elämänvaiheisiin eri työyksiköissä. Työnantaja panostaa työprosessien tarkastelemiseen ja kouluttaa henkilöstöään.


Yhdessä toimien ja ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen katsoen toimimme suonenjokelaisten parhaaksi.

Suonenjoki sijaitsee ysitien varressa, 51 km Kuopiosta ja 98 km Jyväskylästä. Naapureina ovat Rautalampi, Tervo, Leppävirta ja Pieksämäki. Junat ja linja-autot liikennöivät päivittäin. Pendelöintikin onnistuu siis vallan mainosti.

Suuntaa siis Suonenjoelle ja tule meille töihin!

Työpaikat
Suonenjoen kaupunki 2

Näytä kaikki