Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Turun kaupunki

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä. Merkityksellisen työn lisäksi Turku tarjoaa tekijöilleen mahdollisuuden urakiertoon, joustavat työajat, työmäärän tasapainotusta elämäntilanteen mukaan sekä hyvät tyky- ja lomaedut.

Turun tekijät työskentelevät päiväkodeissa, oppilaitoksissa, terveysasemilla ja sosiaalityössä. Kaupungin kirjastojen, museoiden, orkesterin, nuorisotalojen ja liikuntapaikkojen henkilökunta luo monipuolista sisältöä vapaa-aikaan. Asiantuntijatehtävissä työskentelevät luotaavat tulevaisuuteen ja varmistavat, että Turkua rakennetaan kestävästi ja taloudellisesti. Myös joukkoliikenne, kaavoitus, kadut, puistot ja lukuisat muut asukkaiden hyvinvoinnille merkittävät asiat ovat kaupungin henkilöstön vastuulla.

Turussa on lähes 190 000 asukasta, ja väkiluku kasvaa nopeasti. Keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä toisistaan, lisäksi Föli-busseilla pääsee torille nopeasti kauempaakin. Asua voi aina idyllisistä puutalokortteleista saariin, silti rahaa jää vielä muuhunkin elämiseen. Monipuoliset koulutus-, liikunta- ja kulttuuripalvelut vastaavat vaativankin asukkaan tarpeisiin.

Työpaikat
Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus 64

Näytä kaikki
Näytä kaikki