Tule tekemään tulevaisuuden Turkua

Turun kaupunki työnantajana

Kaikki eivät voi syntyä Turussa, mutta onneksi tänne voi muuttaa.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä. Merkityksellisen ja monipuolisen työn lisäksi Turku tarjoaa tekijöilleen mahdollisuuden urakiertoon, joustavat työajat, työmäärän tasapainotusta elämäntilanteen mukaan sekä hyvät tyky- ja lomaedut.

Tervetuloa lähes 12.000 työntekijämme joukkoon tekemään tulevaisuuden Turkua!

Keikkatöitä, kesätöitä tai harjoittelupaikkaa etsimässä?

Kaupunki on hyväksytty siviilipalveluspaikaksi. Paikkoja on useimmiten ollut vanhuskeskuksissa, kaupungin kirjastossa ja museoissa. Paikkoja voit tiedustella suoraan yksiköistä.

Keitä ovat Turun tekijät?

He työskentelevät kaupungin yksiköissä, kuten päiväkodeissa, oppilaitoksissa, terveysasemilla, vanhuspalveluissa ja sosiaalityössä.

Kaupungin kirjastojen, museoiden, orkesterin, nuorisotalojen ja liikuntapaikkojen henkilökunta luo monipuolista sisältöä vapaa-aikaan.

Asiantuntijatehtävissä työskentelevät luotaavat tulevaisuuteen ja varmistavat, että Turkua rakennetaan kestävästi ja taloudellisesti.

Myös joukkoliikenne, kaavoitus, kadut, puistot ja lukuisat muut asukkaiden hyvinvoinnille merkittävät asiat ovat kaupungin henkilöstön vastuulla.

Turkulaisuus on ihmisen parasta aikaa

Turku on vastakohtien ja kohtaamisten kaupunki.

Turussa kohtaavat ainutlaatuisella tavalla historia ja tulevaisuus, kauneus ja karuus, kansainvälisyys ja nurkkakuntaisuus sekä arvokkuus ja kansanomaisuus.

Turku herättää tunteita. Jokainen suomalainen tuntee jotain, kun sanotaan Turku. Meillä on siis ylivoimainen etumatka ihmisten sydämiin.

Turussa jokainen kaupungin asukas on turkulainen. Turkulaisuudesta ollaan aidosti ylpeitä.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa

Turku tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia ja kukapa olisikaan parempi kertomaan niistä kuin itse Turun tekijät. Lue Turun kaupungin työntekijöiden kokemuksia työskentelystä Turussa.

Museokeskus

”Turun linna on yksi jännittävimmistä ja parhaista paikoista olla töissä. Millaista on työskennellä yhdessä Suomen tunnetuimmista museoista?"

Sosiaalityö

”Talossamme on valtava määrä asiantuntemusta käytettävissä! Vaikeiden asiakastilanteiden kanssa ei tarvitse pähkäillä yksin ja koulutuksiinkin pääsee ihan kivasti omaa osaamistaan päivittämään."

Kotihoito

”Vähäheikkilä-Hirvensalon kotihoidossa on hulvaton ja avoin työilmapiiri, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Yhdessä tekeminen ja toisten tsemppaaminen ovat kaiken A ja O. "

Turun ammatti-instituutti

”Parasta päivässä on se, kun saa positiivista palautetta opiskelijoilta ja työnantajilta. Paras hetki on se, kun opiskelijat rauhoittuvat hetkeksi opiskelemaan ja ilmeistä voi nähdä aidon kiinnostuksen."

Avoimet työpaikat

Näytä kaikki