Työnantaja Viitasaaren kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Viitasaaren kaupunki

Viitasaaren kaupunki

Meillä arvostetaan sekä sivistystä että kekseliästä yritteliäisyyttä. Lue lisää Viitasaaresta, työstä pikkasen paremmassa periferiassa ja tarjoamistamme eduista kaupungin omilla verkkosivuilla.

Viitasaari on noin 6 000 asukkaan kodikas ja moderni maaseutukaupunki Keski-Suomessa Keitele-järven rannalla 100 kilometriä Jyväskylästä pohjoiseen. Viitasaari on Hinku-kunta ja Reilun kaupan kaupunki. Meiltä löytyy yhdessä tekemisen meininkiä ja samalla sujuvaa ja mutkatonta elämää hyvien ja lähellä sijaitsevien palvelujen piirissä. Luonto, rauha ja hyvä olo ovat läsnä meillä, Keski-Suomen maakunnan pohjoisosassa kirkkaana kimmeltävän Keitele-järven rannalla.

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toimivat Wiitaunioni-kuntapariyhteistyössä vuoden 2023 loppuun saakka.

Viitasaarelle on erinomaiset liikenneyhteydet, sillä pikkasen paremmassa periferiassa risteävät Lissabonista Hammerfestiin kulkeva Nelostie (E75) ja Atlantin rannalta Mo I Ranasta Petroskoihin ulottuva Sininen tie (kantatie 77).

Yli puolet viitasaarelaisista saa toimeentulonsa palveluelinkeinosta. Viitasaari on saanut tunnustusta yrittäjämyönteisyydestään. Kaikkia viitasaarelaisia yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia palvelee kaupungin omistama Kehittämisyhtiö Witas Oy.

Elinkeinorakenteessa palveluiden osuus on 64 %, jalostuksen 23 % ja alkutuotannon 13 %. Teollisuuden perustan muodostavat puunjalostus- ja metalliteollisuus. Maa- ja metsätalous on saanut lisää vauhtia bioenergia-alan kehittymisestä, työpaikkoja syntyy sekä energian korjuuseen että sitä tukevaa teknologiaa tuottaviin yrityksiin.

Työpaikat
Viitasaaren kaupunki 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.