Työnantaja Vöyrin kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Vöyrin kunta

Vöyrin kunta

Vöyrin kunta on elinvoimainen kaksikielinen maaseutu- ja saaristokunta. Enemmistökielenä on ruotsi.

Vöyri on houkutteleva asuinkunta, jolla on tarjota asuinympäristöjä eri kunnanosissa; hyvän elämänlaadun mahdollistavat keskustapainotteiset, merenläheiset tai perinteiset maatalousympäristöt. Pidätpä urheilusta, ulkoilusta, teatterista, musiikista tai historiasta, löydät varmasti vapaa-ajan tekemistä.

Kunnassa on tarjolla koulutusta lukiotasolle saakka. Campus Norrvallassa toimiva lukio on Suomen ainoa ruotsinkielinen urheilulukio. Kunnassa on myös laaja lasten päivähoitoverkosto. Kunta on edelläkävijä maahanmuuttajien vastaanotossa ja kotouttamisessa.

Vöyrin kunnan tavoitteena on itsenäinen kunta, jonka toiminta on kilpailukykyistä suhteessa muihin kuntiin. Asetamme kuntatalouden hoidon etusijalle siten, että pystymme parantamaan kykyämme tuottaa peruspalveluja. Pyrimme moderniin ja innovatiiviseen hallintoon tarjotaksemme hyvää palvelua asukkaille ja kävijöille.

Kunnan työttömyysluvut ovat maakunnan alhaisimpia, huomattavasti alle Suomen keskiarvon. Työllisyys on huipputasoa Vöyrin kunnalle tunnusomaisen laajan yrityskirjon ansiosta.

Tervetuloa viihtymään kanssamme. Uskomme tulevaisuuteen.

Työpaikat
Vöyrin kunta 2

Näytä kaikki