Työnantaja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä YSAO, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä YSAO

Haluatko liittyä YSAOn joukkoomme?

YSAO avaa ovet työelämään, tänään ja huomenna. Olemme alueen, yritysten ja taidon kehittäjä, joka tekee työtä osaavamman maailman puolesta. Antaa taidon näkyä!

YSAO on ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa monipuolista ja laadukasta koulutusta yli 4000 opiskelijalle läpi Suomen. Meillä voi opiskella joustavasti verkossa, luokissa, työsaleissa, opetusmaatiloilla tai työpaikoilla. Käytössämme on moderni oppimisympäristö sekä uusinta teknologiaa hyödyntävät opetus- ja ohjausmenetelmät, kuten simulaattorit, VR ja 3D. Myös työskentelyolosuhteemme ja toimintamuodot ovat yhtä ajanhenkiset.

Jatkuva haku mahdollistaa ammatillisiin opintoihin hakeutumisen ympäri vuoden. YSAOn päämääränä on olla asiakaslähtöinen ja resilientti organisaatio, joka vastaa opiskelijoiden ja työelämän tarpeisiin kansallisesti ja kansainvälisesti. Toimimme ennakoidusti, toimintamme on joustavaa sekä uudistuvaa nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Pidämme huolta, että työskentely YSAOlla antaa sinulle mahdollisuuden olla mukana tärkeässä ja viihtyisässä arjessamme sekä kehittää omaa osaamistasi entistä loistavammaksi.

Avoimien työpaikkojen lisäksi haemme uuteen osaajapankkiimme opetus- ja asiantuntijatehtävistä kiinnostuneita ja motivoituneita oman alansa ammattilaisia. Kerro rohkeasti, millaista asiantuntijaosaamista juuri Sinulla olisi tarjota. Jätä hakemus nyt!

Tervetuloa hakemaan YSAOlle työntekijäksi!

Tutustu meihin lisää > www.ysao.fi
Tutustu avoimiin työpaikkoihin myös verkkosivustoltamme > YSAO/meistä/avoimet työpaikat

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ylä-Savon ammattiopisto YSAO
Toimipisteet: Iisalmi (5), Kiuruvesi, Siilinjärvi, Liperi ja Vieremä sekä eKampus / monipaikkatyö

Avoimet hakemukset
Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä YSAO 2

Työpaikat
Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä YSAO 5

Näytä kaikki