Jaa osaamisesi - vaikuta tulevaisuuteen

Oppilaitokset rekrytoivat

Tiesitkö, että löydät Kuntarekrystä myös erilaisten koulutusorganisaatioiden työpaikat?

Oppilaitokset, kuten ammattikorkeakoulut, ammattiopistot ja koulutuskuntayhtymät, rekrytoivat jatkuvasti uusia osaajia. Haussa on eri alojen opettajien ja ohjaajien lisäksi mm. erilaisia hanke- ja projektityöntekijöitä, hallinnon, viestinnän ja ICT-palveluiden asiantuntijoita sekä tukipalvelutyöntekijöitä, kuten laitoshuoltajia, kokkeja ja asiakaspalvelijoita.

Tältä sivulta löydät tietoa työmahdollisuuksista erilaisissa koulutusorganisaatioissa. Tutustu ja hae mukaan edu-uralle!

Opetus- ja ohjaustyö

Opettajat ovat koulutusorganisaatioiden suurin henkilöstöryhmä. Tarjolla on laajalti eri ammattialojen opettajien sekä mm. opinto-ohjaajien ja opintosuunnittelijoiden paikkoja ympäri Suomen.

Osa tehtävistä voi oppilaitoksesta ja työnkuvasta riippuen sisältää myös esimerkiksi tutkimus- ja kehittämistyötä sekä verkostoyhteistyötä oman ammattialan projektien parissa.

Avoimet opetus- ja ohjaustehtävät

Monipuolista asiantuntijatyötä

Projekti- ja hanketyö

Useimmissa ammatillisissa oppilaitoksissa ja ammattikorkeakouluissa on jatkuvaa kehittämis-, tutkimus- ja verkostotyötä eri alojen projekteissa ja hankkeissa. Tarjolla on eri tasoisia vakituisia ja määräaikaisia työsuhteita.

Hallinnolliset palvelut

Myös erilaisissa hallinnon tehtävissä työskentelee satoja osaajia eri oppilaitoksissa. Organisaatiosta riippuen tarjolla on monipuolisesti tehtäviä mm. henkilöstö- ja taloushallinnon sekä lakipalvelujen parissa.

ICT- ja viestintäpalvelut

Oppilaitosten arjen sujuvuudesta ja toiminnan näkyvyydestä huolehtii myös iso joukko ICT-alan sekä viestinnän ja markkinoinnin osaajia. Alan tehtävissä on tarjolla erilaisia johto- ja asiantuntijatason paikkoja.

Tukipalvelut

Koulutusorganisaatioissa työskentelee myös tuhansia erilaisten tukipalvelujen ammattilaisia. Työntekijöitä haetaan mm. laitoshuollon, kiinteistönhoidon, asiakaspalvelun ja ravintolatoiminnan monipuolisiin tehtäviin.

Tutustu työmahdollisuuksiin:

Oppilaitosten avoimet työpaikat

Kuukauden työnantaja: Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, joka kouluttaa tulevaisuuden osaajia kuudella eri koulutusalalla kolmella paikkakunnalla. Savonia palvelee lähes 8000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Myös kansainvälisyys on tärkeä menestystekijä.

Savoniassa panostetaan yhteisöllisyyteen, arjen työn tukemiseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvointiin. Oppilaitoksessa työskentelee noin 600 eri alojen ammattilaista. Tälläkin hetkellä haussa on useita uusia osaajia – olisitko sinä yksi heistä?

Tutustu työmahdollisuuksiin

Olen aloittanut työt Omniassa huhtikuussa 2023.

Omniassa työnantajana minua kiinnosti keskeinen asema monipuolisen koulutuksen tarjoajana ja koulutusmahdollisuuksien kehittäjänä. Tiimissämme on huippuosaajia, ja ratkaisuja pohditaan yhdessä. On hienoa olla osa vahvaa asiantuntijatiimiä!

Omniassa tehdään tärkeää työtä: Ratkaisuja. Yhdessä. Kaikille.

Työntekijä, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia