Hallinto- ja toimistotyö

Hallinto- ja toimistotyön avoimet työpaikat kunnissa. Hallinto- ja toimistotyö kunnissa pitää sisällään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Työtehtävissä pääset vastamaan, kehittämään ja kuntien työnteon sujuvuutta ja ilmettä.

Hallintotehtävissä voit työskennellä esimerkiksi kuntien taloushallinnossa, henkilöstöhallinnossa, lakipalveluissa tai vaikkapa hallinnon johdon tehtävissä, kuten kunnan- tai kaupunginjohtajana. Hallintotyöt tuovat mukanaan vastuuta, mutta myös mahdollisuutta kehittää omaa osaamistaan sekä kuntien palveluiden tarjontaa. Hallintotehtäviin haetaan etenkin taloushallinnon, tietohallinnon ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoita ja johtajia.

Toimistotyössä voit toimia erilaisissa asiantuntijatehtävissä, varmistaa muiden arjen sujuvuutta tai olla mukana kehittämässä kuntien markkinointia ja viestintää. Toimistotyöt koostuvat esimerkiksi erilaisista toimistovirkalijan tehtävistä, palveluesimiesten tehtävistä, markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä sekä uraohjaajan ja työkykyvalmentajan tehtävistä. Kunnissa tarvetta on monenlaisille eri alojen osaajille, joten kuntien hallinto- ja toimistotyön avoimia paikkoja kannattaa tarkkailla jatkuvasti.