Skip to main content

Hallinto- ja toimistotyö

Hallinto- ja toimistotyön avoimet työpaikat kunnissa. Hallinto- ja toimistotyö kunnissa pitää sisällään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Työtehtävissä pääset vastaamaan ja kehittämään kuntien työnteon sujuvuutta ja ilmettä.

Hallintotehtävissä voit työskennellä esimerkiksi kuntien taloushallinnossa, henkilöstöhallinnossa, lakipalveluissa tai vaikkapa hallinnon johdon tehtävissä, kuten kunnan- tai kaupunginjohtajana. Hallintotyöt tuovat mukanaan vastuuta, mutta myös mahdollisuutta kehittää omaa osaamistaan sekä kuntien palveluiden tarjontaa. Hallintotehtäviin haetaan etenkin taloushallinnon, tietohallinnon ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoita ja johtajia.

Toimistotyössä voit toimia erilaisissa asiantuntijatehtävissä, varmistaa muiden arjen sujuvuutta tai olla mukana kehittämässä kuntien markkinointia ja viestintää. Toimistotyöt koostuvat esimerkiksi erilaisista toimistovirkailijan tehtävistä, palveluesimiesten tehtävistä, markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä sekä uraohjaajan ja työkykyvalmentajan tehtävistä. Kunnissa tarvetta on monenlaisille eri alojen osaajille, joten kuntien hallinto- ja toimistotyön avoimia paikkoja kannattaa tarkkailla jatkuvasti.