Skip to main content
test

Ruoka- ja siivoustyöntekijä (keikkatyö)

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Aleksia huolehtii koulujen, päiväkotien ja hoiva- sekä henkilöstöravintoloiden ateriapalveluista ja koulujen, virastojen sekä toimistojen siivouksesta.

Haemme lyhytaikaisiin, eri pituisiin sijaisuuksiin ruoka- ja siivousalasta kiinnostuneita henkilöitä. Voit olla alan ammattilainen, alasta kiinnostunut, alan opiskelija tai eläkeläinen.

RUOKA- JA SIIVOUSTYÖNTEKIJÄ, SIIVOOJA, RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄ

Sijaisuuksia on tarjolla erilaisiin tehtäviin, kuten ruokapalvelutyöntekijä, siivooja sekä ruoka- ja siivoustyöntekijä eli ns. yhdistelmätyöntekijä. Työyksiköt vaihtelevat sen mukaan, millä alueella työtä on tarjolla. Voit vaikuttaa siihen, miltä kunnan alueelta vastaanotat työtä.

Ruokapalvelutyöntekijät huolehtivat ruoan kypsentämisestä, kuumentamisesta ja esille laitosta. Lisäksi he huolehtivat keittiö- ja varastotilojen järjestelystä ja puhtaanapidosta.

Siivoojat huolehtivat kohteen siivoustehtävistä, työhön liittyvistä kone- ja tarvikehankinnoista ja koneiden ja laitteiden toimintakunnosta.

Ruoka- ja siivoustyöntekijät eli yhdistelmätyöntekijät tekevät monipuolisesti sekä ruoka- että siivoustöitä koulukohteissa.

Arvostamme alan koulutusta tai työkokemusta, reipasta työskentelytapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä sekä oman työn organisointikykyä. Aleksiassa työskentelevillä sijaisilla tulee olla hygieniapassi ja riittävä suomen kielen taito. Lisätietoja saat rekrytoijalta, p. 040 317 2029 tai ruokarekry@nurmijarvi.fi.

Kiinnostuitko? Tarvitsetko lisätienestejä tai työkokemusta? Ota askel kohti Aleksiaa ja lähetä hakemuksesi! Hakemuksen saatuamme otamme sinuun yhteyttä, tarkennamme toiveitasi sekä sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4894
  • 2.1.2022 - 31.12.2023 23:59
  • KuntaNurmijärviUusimaa

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat