Amanuenssiksi Satakuntaan kesällä 2025!

Hakuaika päättyy  30.9.2024 15:00

Amanuenssiksi Satakuntaan kesällä 2025!

"Satakunnan hyvinvointialueella oli kannustava työilmapiiri. Apua oli helppo kysyä ja aina joku auttoi. Omien menojen ja töiden suhteen joustettiin!"

Muun muassa näin kesän 2023 kesätyöntekijät kuvailivat kesäänsä Satakunnassa!

Satakunnan hyvinvointialueella sinulla on mahdollisuus räätälöidä itsellesi mieleinen työskentelykokonaisuus. Hakulomakkeella voit ilmoittaa toiveistasi työskentelyajan ja -paikkakunnan suhteen.

Kesätyöntekijöille taataan kattava perehdytys ja seniorituki koko kesän ajan. Meillä on tarjolla koko kesän ajan koulutusta, joka tukee opintojasi. Lisäksi heinäkuussa pääset mukaan Satakunnan Lääkäripäivään, jossa on tarjolla monipuolinen koulutuskokonaisuus. Satakunnan Lääkäripäivä huipentuu iltaan Pori Jazzeilla.

Erityiskiitosta olemme saaneet kesätyöntekijöiltä siitä, että meillä on mahtavat työyhteisöt, joissa jokaisella on mahdollisuus kasvaa kesän aikana ammatillisesti. Meitä suositellaan kesätyöpaikkana ja meille halutaan tulla uudelleen.

Koska elämä ei ole vain työtä niin Satakunnasta löytyy vapaa-ajallekin runsaasti tekemistä; Suomen parhaista surffausmahdollisuuksista laajaan kulttuuritarjontaan.

Amanuenssiksi voit hakea suoritettuasi kolmannen vuoden lääketieteen opinnot. Meillä potilaat ovat pääsääntöisesti suomenkielisiä, joten toivomme työntekijöiltämme riittävää suomenkielen taitoa.

Haku sähköisesti Kuntarekryn kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Haastattelemme myös Teams kautta. Meille kesällä 2025 töihin tuleville järjestämme Teams tapaamisen ennen työn aloitusta. Tällöin saat lisätietoja meillä työskentelystä, asumisen ja muiden käytännön asioiden järjestämisestä ja pääset tutustumaan tuleviin kolleegoihisi.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Lisätietoja

https://satakunnanhyvinvointialue.fi/rekry/laakarien-urapolut/

Yhteystiedot

Perustason hoito-osastot (Rauma, Kankaanpää, Huittinen, Eura, Eurajoki): Ylilääkäri Katrimari Laine, P. 044 403 5263

Vammaispalveluiden vaativan tuen osaamiskeskus (Ulvila): Vastuuyksikön päällikkö Katja Alamäki, puh. 044 707 4036

Sote-keskukset: Asiantuntija Anna-Mari Mattila, puh. 044 450 3027

Perhekeskukset Etelätuuli (Rauma, Eurajoki) ja Suvituuli (Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen, Säkylä ja Eura): Ylilääkäri Samuli Ylitalo, puh. 044 032 620

Perhekeskukset Pohjatuuli (Kankaanpää, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku ja Siikainen) ja Lounatuuli (Pori, Ulvila, Merikarvia): Ylilääkäri Elisa Saarivirta, puh. 040 652 4294

Satasairaala konservatiivinen alue: Toimistosihteeri Riia Kärki, puh. 050 347 9982

Diagnostiset ja kliiniset tukipalvelut: Johdon assistentti Pia Kaivo-Oja puh. 050 473 5456

Lasten-, nuoriso- ja aikuispsykiatria: Rekrytoija Sari Riihimäki, puh. 050 470 5249

Päivystys: Vastuuyksikön päällikkö Kirsi Luojukoski, p. 050 473 5054

Akuutti kotikeskus: Vastuuyksikön päällikkö Katriina Lähteenmäki, puh. 044 707 7508

Rekrytointiasiantuntija Jaana Häyrinen, puh. 050 477 4971

etunimi.sukunimi@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan