test

Asumisen ohjaaja, kesätyö, Sodankylä

Hakuaika päättyy  13.5.2024 15:00

Haemme kesälomansijaisuuksiin asumisen ohjaajia (lähihoitaja)

Otamme ilolla vastaan reippaita ja työhön tarttuvia sote-alan ammattilaisia tai alan opiskelijoita.

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä (1-4 kk) asumisen palveluihin Sodankylään Aisakello-yksikköön.

Asumisen ohjaaja vastaa asukkaiden ohjauksen ja perushoivan toteutumisesta kaikissa arjen toiminnoissa. Asukasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan yksilöllisillä menetelmillä sekä tuetaan itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Asumisyksiköissä käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä.

Työntekijät työskentelevät asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.
Asumisyksikkömme on osa Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksen vuonna 2023 laatusertifioitua toimintaa.

Haluamme mahdollistaa asukkaille tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia. Saat tehtävään perehdytyksen ja työyhteisön tuen.
Sinulta ei edellytetä kehitysvamma-alan työkokemusta, tarvitset hyvän asenteen ja avointa mieltä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassaolevien säännösten mukaisesti.
Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 13.5.2024 klo 15:00 saakka. Tehtävään aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan haussa.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme nopealla aikataululla päätöksiä jo hakuajan sisällä.


Lisätietoja

https://lapha.fi
http://www.kolpene.fi

Yhteystiedot

Milla Leinonen 0406371791

milla.m.leinonen@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan