test

Asumisen ohjaaja, Kolpene Rovaniemi

Hakuaika päättyy  21.6.2024 15:00

Keikkatöihin Kolpeneelle asumisen ohjaajan tehtäviin!

Haemme keikkatyön tekijöitä Rovaniemelle asumisen ohjaajan tehtäviin.

Asumisen ohjaaja vastaa asiakkaiden perushoivan ja ohjauksen toteutumisesta kaikessa arjen toiminnoissa. Asiakasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan yksilöllisillä menetelmillä sekä tuetaan itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Käytämme puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Asumisen ohjaajan pätevyysvaatimuksena sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto, myös alan opiskelijat huomioidaan. Arvostamme kokemusta kehitysvamma-alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat perehdytyksen tehtävään.

Tehtävien palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassaolevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Tehtävään on jatkuva haku 21.6.2024 klo 15:00 saakka. Täytämme tehtäviä sopivan hakijoiden löytyessä hakuajan aikana.


Lisätietoja

https://lapha.fi
http://www.kolpene.fi

Yhteystiedot

Varahenkilöiden palveluesihenkilö Nina Joutsen

p. 040 168 7304

nina.joutsen@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan