Asumisen ohjaajan kesäsijaisuuksia Rovaniemelle

Hakuaika päättyy  30.5.2024 15:00

Asumisen ohjaajia asumisen palveluihin Kolpeneen asumisyksiköihin

Haemme kesälomansijaisuuksiin asumisen ohjaajia asumisen palveluihin Kolpeneen asumisyksiköihin.
Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.

Otamme ilolla vastaan reippaita ja työhön tarttuvia sote-alan ammattilaisia tai alan opiskelijoita. Etsimme nyt kesätyöntekijöitä (1-4 kk) asumisen palveluihin Rovaniemelle, Kolpeneelle. Meillä on useita yksiköitä, johon tarvitsemme kesätyöntekijöitä: Rasti, Kipinä, Kaarna, Soolo, Komppi, Tempo, Hangaspisto sekä Koivuojankatu.

Asumisen ohjaaja vastaa asukkaiden perushoivan ja ohjauksen toteutumisesta kaikessa arjen toiminnoissa. Asukasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan yksilöllisillä menetelmillä sekä tuetaan itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Asumisyksiköissä käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Työntekijät työskentelevät asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Haluamme mahdollistaa asukkaille tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia. Saat tehtävään perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Sinulta ei edellytetä kehitysvamma-alan työkokemusta, tarvitset hyvän asenteen ja avointa mieltä.

Tehtävien palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen, HYVTESin sekä voimassaolevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtäviin haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 30.5.2023 klo 15.00 saakka. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja teemme nopealla aikataululla päätöksiä jo hakuajan sisällä. Tehtäviä jo hakeneiden hakemukset huomioidaan valintoja tehtäessä.

Lisätietoja saat myös olemalla yhteydessä yksikön esihenkilöön.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Tuija Tuulaniemi, Hangaspiston yksikkö tuija.a.tuulaniemi@lapha.fi

Maarit Tallqvist, yksiköt Soolo, Komppi, Tempo ja Koivuojankatu maarit.tallqvist@lapha.fi

Jari Iivari, yksiköt Rasti, Kipinä, Kaarna jari.iivari@lapha.fi

Anu Hämeenaho Soolo, Tempo,Komppi anu.hameenaho@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan