Skip to main content
test
Avoin hakemus - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto tarjoaa monipuolisesti töitä sekä opetuspuolella että sisäisissä palveluissa. Nuorten ja aikuisten opettajien, kouluttajien ja opetusta avustavan henkilöstön lisäksi Ekamissa työskentelee ruokapalvelujen, kiinteistöpalvelujen, tietohallintopalvelujen, hallinto- ja talouspalvelujen (mm. talousasiat, henkilöstöasiat, viestintä ja markkinointi) ammattilaisia.

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei ole avoinna, voit jättää avoimen hakemuksen. Avointa hakemusta ei oteta huomioon kohdistetuissa haussa olevissa rekrytoinneissa, mutta ne ovat rekrytoivien esihenkilödiemme käytettävissä.

Tarjoutumalla töihin Etelä-Kymenlaakson ammattiopistoon ilmaiset kiinnostuksesi päästä mukaan osaavaan joukkoomme. Otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopiva työtehtävä avautuu. Hakemuksesi on voimassa hakijapankissa puoli vuotta sen jättöpäivämäärästä.

Koulutus- ja tutkintoedellytykset määräytyvät tarjottavien työtehtävien mukaan. Ansioluettelo tai CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja työtehtävistä ja työskentelystä Ekamissa antavat:
Koulutuspalvelut:
- Koulutusjohtaja, apulaisrehtori Kimmo Kallioniemi, kimmo.kallioniemi @ ekami.fi
Koulutusta tukevat palvelut:
- Palvelujohtaja, apulaisrehtori Piia Andelin, piia.andelin @ ekami.fi
Rannikkopajat:
- Työpajatoiminta: työpajajohtaja Virpi Jonsson, virpi.jonsson @ ekami.fi
Sisäiset palvelut:
- Talous- ja hallintopalvelut: talous- ja hallintojohtaja Tuija Korpela, tuija.korpela @ ekami.fi
- HR-palvelut: henkilöstöjohtaja Jyyni Postila-Sutinen, jyyni.postila-sutinen @ ekami.fi
- Tietohallintopalvelut: tietohallintopäällikkö Juha Posti, juha.posti @ ekami.fi
- Toimitilapalvelut: toimitila- ja hankintapäällikkö Harri Laine, harri.laine @ ekami.fi
- Ravintopalvelut: ruokapalvelupäällikkö Sari Roininen, sari.roininen @ ekami.fi

Lisätietoja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Sinulle suositellut työpaikat