Skip to main content
test
Avoin hakemus - Maalahden kunta

Etkö löytänyt meiltä sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa juuri nyt?

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Voit jättää avoimen hakemuksen milloin tahansa, se on voimassa yhdeksän kuukautta. Täytä hakemus huolella. Voit päivittää avointa hakemustasi milloin tahansa. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, jos meillä on sopiva työpaikka tarjottavana sinulle.
Huomaa, että avoimella hakemuksella et voi hakea niitä työpaikkoja, jotka ovat haettavana kunnan sisäisessä tai ulkoisessa haussa.

Lisätietoja

http://www.maalahti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunkin yksikön/toimialan esimies, yhteystiedot www.maalahti.fi

Lisätietoja

Maalahden kunta

Tervetuloa Maalahteen, jossa saaristo on nurkan takana ja Vaasa mukavan työssäkäyntimatkan päässä! Maalahden kunta on nykyaikainen kaksikielinen 5 500 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Maalahti on kestävä, lapsiystävällinen ja elinvoimainen kunta, jonka runsas vapaa-aika- ja kulttuuritoiminta edistää asukkaiden viihtymistä.

Maalahden kunnassa on noin 330 työntekijää eri toimialoilla. Tarjoamme innostavan ympäristön ja hyvän työyhteisön. Tarjoamme myös hyvinvointi-, liikunta- ja kulttuurietuja sekä lounasedun. Työntekijöillä on etätyömahdollisuus, mikäli se on työtehtävien kannalta mahdollista.

Kehitämme palvelujamme ja toimintaamme jatkuvasti vastataksemme yhteiskunnan ja ympäristön edellyttämiin tarpeisiin. Olemme mukana myös ilmastonmuutoksen hillinnän edelläkävijöiden Hinku-verkostossa.

Maalahden kunta on savuton kunta.


Osoite: Malminkatu 5, 66100 Maalahti
Maalahden kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat