Skip to main content
test

Tule kanssamme luomaan tulevaisuuden osaamista ja hyvinvointia yksilöille ja yhteiskunnalle. Koulutamme osaavia ammattilaisia työelämään ja jatko-opintoihin. Tarvitsemme määräaikaisiin tehtäviin monien eri alojen osaajia sekä opetus että tukipalveluihin. Mikäli kiinnostavia vakinaisia tehtäviä ei ole avoinna juuri nyt, jätä avoin hakemus.

Avoimeen rekrytointiin jätetyt hakemukset eivät välity kohdistettuihin vakinaisiin hakuihin, vaan niihin on jätettävä hakemus kuhunkin erikseen.

Koulutuskeskus JEDUn toimintayksiköitä on seitsemällä eri paikkakunnalla ja sen lisäksi vankilakoulutusta kahdeksassa vankilassa eri puolella maata. Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymässä on TVA-järjestelmä, jonka mukaisesti tehtäväkohtaiset palkat määräytyvät.

Jos sopivaa työtä tulee tarjolle, otamme yhteyttä jättämiesi yhteystietojen perusteella, joten muistathan tarkistaa ja tarvittaessa päivittää ne. Voit täydentää ja korjata jo jätettyä hakemustasi.

Lisätietoja

https://www.jedu.fi/jedu/avoimet-tyopaikat
http://www.jedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelussuhdevastaava Virva Keckman-Mäkikangas, virva.keckman@jedu.fi, puh. 044 7692247
Vararehtori Erkki Juola, erkki.juola@jedu.fi, 044 7692210

Lisätietoja

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä ylläpitää Koulutuskeskus JEDUa. Ensisijainen toiminta-alueemme on Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kärsämäki, Nivala, Oulainen, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Reisjärvi, Sievi, Siikalatva ja Ylivieska. Opiskelijoita JEDUssa on n. 3000 ja henkilökuntaa n. 350.


Osoite: Maliskyläntie 2, 85500 Nivala

Sinulle suositellut työpaikat