Erikoislääkäri (2), virka, OYS Psykiatria, mielialahäiriöt ja akuuttipsykiatrian osaamiskeskus

Hakuaika päättyy  3.6.2024 14:30

OYS Psykiatrian mielialahäiriöt ja akuuttipsykiatrian osaamiskeskuksessa on haettavana kaksi (2) erikoislääkärin virkaa.

OYS Psykiatrialla erikoislääkäri toimii osana moniammatillista tiimiä vastaten tutkimusten ja hoitojen toteuttamisesta ja potilaan hoitosuunnitelman laadinnasta. Erikoistuvien lääkäreiden ohjaaminen ja kouluttaminen on osa työtä. Työhön kuuluu myös aloittavien kollegoiden perehdytys, johon varataan aina erikseen aikaa. Järjestämme kattavan perehdytyksen ja asteittaisen töiden aloituksen. Yksikössämme on mahdollista etupäivystää ja erikoislääkäreillä on takapäivystysvelvollisuus (1-2 takapäivystysvuoroa/kk), josta maksetaan takuupalkka aktiivityön lisäksi. Tehtävänkuva muokataan mahdollisuuksien mukaan hakijan toiveita kuunnellen.

Arvostamme monipuolista osaamista psykiatristen potilaiden hoidossa. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen niin sisäisillä kuin ulkopuolisilla koulutuksilla. Odotamme virkaan valittavalta yhteistyökykyä, kiinnostusta toiminnan kehittämiseen, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tarjoamme erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön sekä monipuolisen ja haastavan työn. Kokemus erikoissairaanhoidon potilaiden hoidosta katsotaan eduksi.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Kelpoisuusvaatimuksena erikoislääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Virkaan soveltuva erikoisala on psykiatria

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tervetuloa 15.5.24 klo 14-15 Teams-tuokioon, jossa voit keskustella osaamiskeskusjohtaja Erfan Jahangirin ja apulaisylilääkäri Kaisa Saaren kanssa tehtävänkuvasta ja muista työhön liittyvistä asioista.
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZGIwYTdkOGUtNjNhZi00Zjg1LTlkMTAtZTVhZDBiYzExMTFk%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%229837ed87-b378-4f49-a0d1-fb48e67da013%22%2c%22Oid%22%3a%229c96ef5a-3e15-4573-ab6f-f7aea0dec0ce%22%7d


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vs. osaamiskeskusjohtaja Erfan Jahangiri, p. 040 318 7543. Sähköposti: erfan.jahangiri@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!