test

Erikoislääkäri, virka, Lakeuden mielenterveyspalvelut

Hakuaika päättyy  30.4.2024 14:30

Pohteen alueellisen psykiatrisen mielenterveystyön osaamiskeskusalueelle, Lakeuden mielenterveyspalvelujen vastuuyksikköön on haettavana erikoislääkärin virka.

Lakeuden alueelliset psykiatriset- ja mielenterveyspalvelut vastaavat Muhoksen, Tyrnävän, Kempeleen, Limingan, Lumijoen ja Hailuodon kuntien alueella asuvien kansalaisten perusterveydenhuollon mielenterveyspalveluista ja psykiatrisista erityispalveluista viidessä eri sote-keskuksessa. Lakeudella on vahvaa moniammatillista osaamista, hyvää tiimiyhteistyötä ja työhön hyvin motivoitunut henkilöstö. Tavoitteena on jatkuva palveluiden kehittäminen koko henkilöstön voimin kansalaisten mielenterveyspalveluiden turvaamiseksi alueelle.

Erikoislääkärin tehtävänä on vastata moniammatillisten tutkimusten ja hoitojen toteuttamisesta. Erikoislääkäri osallistuu tarvittaessa erikoistuvien lääkäreiden perehdyttämiseen, ohjaamiseen ja kouluttamiseen. Päivystysvelvollisuutta ei ole.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista kliinistä osaamista. Odotamme virkaan valittavalta yhteistyökykyä, kiinnostusta toiminnan kehittämiseen, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tarjoamme kehittyvän työympäristön sekä monipuolisen ja haastavan työn.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla (psykiatrian alat).

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa osaamiskeskusjohtaja Jaana Hinkkala, p. 050 436 4853, sähköposti jaana.hinkkala@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan