test

Erikoistuva lääkäri (2), määräaikainen koulutusjakso, kuntoutusosasto

Hakuaika päättyy  7.5.2024 14:30

Oletko huomannut haasteita kuntoutusosaamisessasi? Kuntoutusosaamista tarvitaan kaikilla lääketieteen erikoisaloilla. Tervetuloa moniammatilliseen tiimiin Pohteen kuntoutusosastolle OYS:n D-taloon!

Tarjoamme mahdollisuuden syventää kuntoutusosaamistasi OYS:n D-talossa sijaitsevalla Pohteen kuntoutusosastolla. Haemme joukkoomme erikoistuvia lääkäreitä ja tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden suorittaa erikoistumisen reunapalveluja monille eri erikoisaloille (mm. yleislääketiede, geriatria, neurologia, neurokirurgia, fysiatria, työterveyshuolto).

Lääkärijoukkoomme kuuluu monen eri erikoisalan asiantuntijoita (neurologi, neurokirurgi, fysiatri, yleislääkäri, geriatri). Kuntoutusosastolla toteutetaan moniammatillisia toimintakyvyn arviointeja ja toimintakykyä edistäviä kuntoutusjaksoja yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Tavallisimpia potilasryhmiämme ovat mm. aivoverenkiertohäiriö-, selkäydinvaurio-, aivovamma-, monivamma-, komplisoitunut tuki- ja liikuntaelinvaiva ja kipupotilaat. Kuntoutuksessa hyödynnetään modernia teknologiaa.

Erikoistuvien lääkäreiden työjaksot ovat tyypillisimmin 3-6 kuukauden pituisia, mutta lyhyemmät/pidempiaikaisemmat jaksot ovat mahdollisia aina yhteen vuoteen asti. Tarvittaessa myös osa-aikaisuudesta voidaan sopia. Ole yhteydessä, jos haluat lisätietoja!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista tarvittaessa toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://oys.fi/kuntoutuksen_palvelukeskus/laakinnallinen-kuntoutus/

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö, el Kaisa Kytökorpi, p. 040 565 3230 ja OYS Lääkinnällinen kuntoutus palvelualuejohtaja, LT Anne Saari, p. 040 563 8150. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan