Erikoistuva lääkäri (3), sijaisuus, lastentaudit

Hakuaika päättyy  31.5.2024 14:30

Lyhyelle tutustumisjaksolle, tekemään yleislääketieteen sairaalapalvelua, erikoistumaan lastentaudeille tai muuten vain kokeilemaan? Vaikka jo heti ensi kesänä!

Työn kesto on sovittavissa 1-6 kk pituisiin jaksoihin. Sijaisuuden jälkeen on myös hyvä mahdollisuus jatkaa erikoistumista lastentaudeilla.

Mukava työporukka ja mahtavat potilaat odottavat jo!

Liity seuraan ja ota yhteyttä!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Huomioimme myös opiskelun loppuvaiheessa olevat, mikäli lastentautien kurssi on hyväksytysti suoritettu.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat professori Terhi Ruuska, p. 08 315 5185, terhi.ruuska@oulu.fi, vastuuyksikköpäällikkö Jarmo Salo, p. 08 315 5824, jarmo.salo@pohde.fi ja hallinnollinen apulaisylilääkäri Riitta Marttila, p. 08 315 5817, riitta.marttila@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan