test

Erikoistuva lääkäri, koulutusjaksot, Geriatrian ja yleislääketieteen osaamiskeskus, Pohde

Hakuaika päättyy  31.12.2030 14:30

Koetko iäkkäät potilaat vaikeiksi? Onko lääkelistat hepreaa? Vai oletko kenties jo rutinoitunut iäkkäiden potilaiden lääkäri, mutta haluaisit syventää taitojasi esim. jaksolla muistipolilla tai geriatrisessa tutkimus- ja arviointiyksikössä?

Tervetuloa OYS Geriatrian ja Yleislääketieteen keskukseen tekemään erikoistumispalveluita! Keskuksellamme on erikoistumispaikkoja osastotyössä Oulussa, Kuusamossa ja Raahessa. Geriatrian poliklinikalla erikoistumispaikkoja on Oulussa, Raahessa, Kuusamossa ja Pudasjärvellä. Meillä voit suorittaa geriatrian ja sisätautien erikoisalapalvelua sekä YEK palvelua.

OYS Geriatrian ja Yleislääketieteen keskuksessa toimintakyvyn ylläpitäminen ja palauttaminen ovat keskiössä. Erityisosaamistamme on monisairastavuuden hallinta, lääkityksen kokonaisarvio, kuntouttava hoitotyö, kokonaishoitosuunnitelman laatiminen ja palliatiivinen hoito. Kohderyhmäämme kuuluvat monisairaat asiakkaat. Keskus tarjoaa sairaalahoitoa Oulussa, Raahessa, Kuusamossa ja Oulaisissa, geriatrian erikoislääkäri- ja konsultaatiopalvelut koko hyvinvointialueelle sekä terveyspalveluiden sisällöllistä ohjausta kaikille ikääntyneitä hoitaville yksiköille hyvinvointialueella.

Keskuksemme toimipisteet ovat saanee viime vuosien koulutuspaikkakyselyssä tähtiä 4-5 ja viime vuonna Oulun toimipiste nappasi kandiystävällinen työpaikka kunniamaininnan. Palkkauksemme vastaa paikallisen terveyskeskuksen palkkatasoa.

Erikoistuvien lääkäreiden haku on jatkuvaa. Tällä hetkellä ensimmäiset vapaat paikat ovat marraskuusta 2023 lähtien. Ole yhteydessä, jos haluat lisätietoja!

Koulutusvirkaan valittavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Keskuksemme yksiköistä saat lisätietoa: https://oys.fi/geriatrian-ja-yleislaaketieteen-keskus/


Lisätietoja

https://oys.fi/geriatrian-ja-yleislaaketieteen-keskus/

Lisätietoja antaa Elina Heikkinen, p. 040 184 1644. Sähköposti: elina.heikkinen@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen "Jätä sijaishakemus"-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tutustu työnantajaan