Fysio- tai toiminterapeutti, vuorotteluvapaan sijaisuus, apuvälineyksikkö

Hakuaika päättyy  20.5.2024 14:30

Haemme fysio- tai toimintaterapeutin tehtävään vuorotteluvapaan sijaista alueelliseen apuvälineyksikköön ajalle 31.7.2024 - 22.12.2024.

Tehtävään valitun tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut työllistymisehdot, ehdot löytyvät TE-palveluiden sivuilta. Tarkistathan, että ehdot täyttyvät kohdallasi. Lue lisää osoitteesta:
https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa

Alueellinen apuvälineyksikkö tuottaa sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon apuvälinepalveluja. Noudatamme valtakunnallisia lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineiden luovutusperusteita.

Fysio-/toimintaterapeutin työhön kuuluu toimintakyky- ja apuvälinearvioinnit sekä niiden pohjalta itsenäisesti tehtävät apuvälineratkaisut. Sijaisuudessa painottuu työskentely liikkumisen ja hygienian perusapuvälineiden parissa pääasiassa apuvälinepalvelupisteellä. Työ ajoittuu arkipäiville, pääsääntöisesti klo 8-16 välille. Yksikössä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Ammattitaidon lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, paineensietokykyä sekä joustavuutta, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta. Arvostamme myös käytettävien tietojärjestelmien (mm. Esko ja Effector) tuntemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Thor Sundqvist, p. 050 323 1384. Sähköposti: thor.sundqvist@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!