Hammaslääkäreille eri pituisia työmahdollisuuksia Satakunnassa!

Hakuaika päättyy  24.9.2024 15:00

Hammaslääkäri tai hammaslääketieteen opiskelija, kiinnostaako kesätyö tai sijaisuus Satakunnassa?

Meillä on monipuolinen tehtäväkenttä, nuorekas työyhteisö sekä kehitykseen kannustava työilmapiiri. Saat kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen koko työskentelysi ajalle.

Töitä on tarjolla ympäri Satakuntaa, erityisesti Kankaanpäässä, Raumalla, Porissa ja Huittisissa. Työmahdollisuuksia on myös seuraavissa paikoissa: Merikarvia, Jämijärvi, Pomarkku, Eurajoki, Eura, Säkylä, Ulvila, Nakkila, Harjavalta ja Kokemäki. Hakulomakkeella voit kertoa lisää toiveistasi työskentelypaikan ja työskentelyaikasi suhteen.

Työn sisältöä on mahdollisuus muokata toivomustesi ja erityisosaamisesi mukaisesti. Käytössä on Lifecare-potilastietojärjestelmä.

Meillä ovat tervetulleita myös hammaslääketieteen opiskelijat. Neljännen vuoden opintojen ja Valviran rekisteröinnin jälkeen voit työskennellä hammaslääkärinä. Meillä on ajoittain tarjolla myös hammashoitajan sijaisuuksia hammaslääketieteen opiskelijoille.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus LS-sopimuksen mukaisesti.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Haastattelemme myös Teamsin välityksellä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut p.044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Pohjoinen Palveluryhmä (Kankaanpää, Jämijärvi, Merikarvia, Pomarkku), Ylihammaslääkäri: Aino-Tuulia Lehtonen, p.044 707 4584

Eteläinen palveluryhmä (Rauma, Eura, Eurajoki, Säkylä), Ylihammaslääkäri: Kati Isotupa, p.040 180 9873

Läntinen palveluryhmä (Pori, Ulvila), Ylihammaslääkäri: Niina Arutjunova, p.044 422 4212

Keskinen palveluryhmä (Harjavalta, Huittinen, Kokemäki, Nakkila), Ylihammaslääkäri: Jukka Hakala, p.044 772 8289

sähköpostit: etunimi.sukunimi@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan