Hammaslääkäri, Inari

Hakuaika päättyy  15.8.2024 15:00

Kuuntele sydämesi ääntä - tule hammaslääkäriksi Lappiin, Inarin kuntaan!

Inari on noin 7000 asukkaan kunta Pohjoisessa Lapissa Inarijärven syleilyssä. Täällä on erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja monipuoliseen harrastamiseen. Saariselän harrastemahdollisuudet ovat puolen tunnin automatkan päässä Ivalosta ja lentoyhteydellä pääsee suoraan Helsinkiin.

Sijoituspaikka on Ivalon hammashoitolassa. Lisäksi on mahdollista työskennellä osa viikosta Inarin kirkonkylän hoitolassa, siellä on yhden hoitotuolin yksikkö.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Lapin hyvinvointialueella laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Lapin hyvinvointialueella pääset tekemään hammaslääkärin työtä monipuolisesta ja itseäsi kehittäen kaiken ikäisten potilaiden parissa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja monipuoliset konsultaatiomahdollisuudet sekä työyhteisön ja esihenkilön tuen. Arvostamme hammaslääkärin monipuolista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Virkaan valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Palkkaus on lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukainen. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa! Hakuaikaa on jatkettu 15.8.2024 klo 15:00 saakka.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Vastaava hammaslääkäri Juha Lindroos, puh 040 643 1199, juha.lindroos@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan