Hammaslääkäri, keikka- ja sijaistyöhakemus, Pohde

Hakuaika päättyy  31.12.2030 14:30

Sinä hammaslääketieteen ammattilainen tai alan opiskelija, joka etsit töitä tai harjoittelupaikkaa! Haluatko kehittää osaamistasi erilaisten työmahdollisuuksien kautta? Tervetuloa työskentelemään Pohteelle (Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle).

Pohde tarjoaa laajasti mahdollisuuksia työskentelyyn koko Pohjois-Pohjanmaan alueelle. Etsimme eri pituisiin sijaisuuksiin hammaslääkärin tehtäviin joko valmiita hammaslääkäreitä tai opiskelijoita, joilla on viransijaisuuskelpoisuus. Voit myös suorittaa meillä syventävän käytännön harjoittelusi.

Työssä pääset näkemään ja tekemään monipuolisesti hammaslääkärin työtä. Pohteella on sotekeskuksien ja -yksiköiden yhteydessä 30 suun terveydenhuollon palveluja tarjoavaa toimipistettä. Tarjoamme vahvan seniori/konsultaatiotuen sekä tiiviin työyhteisön, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintosi mukaan.

Toivomme sinulta mielenkiintoa monipuolista suun terveydenhuollon työtä kohtaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä sekä halua tehdä työtä potilaiden parhaaksi.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Täytä sähköinen hakemus ilmoituksen lopussa olevan Hae työpaikkaa - painikkeen kautta. Rekisteröityessäsi ensimmäistä kertaa, käyttäjätunnuksen ja salasanan voit valita itse. Säilytä tunnuksesi, sillä se on ainoastaan sinun tiedossasi. Lue ohjeet ja täytä hakemus huolellisesti, muista lopuksi lähettää hakemuksesi. Kerrothan hakemuksessasi, mitä etsit ja miten olet käytettävissä.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja: Pohteen rekrytointiyksikkö

sähköpostitse: anu.vahasoyrinki@pohde.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan