test

Hammaslääkäri, Muurolan hammashoitola, Rovaniemi

Hakuaika päättyy  13.5.2024 15:00

Oletko aina halunnut nauttia Lapin kauniista luonnosta ja revontulien loisteesta? Etsimme pohjoisen pääkaupunkiin uusia osaajia!

Lapin hyvinvointialueelle haetaan hammaslääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen Rovaniemelle, Muurolan hammashoitolaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen hammaslääkärin toimenkuvan. Hoidamme kaiken ikäisiä vauvasta vaariin. Pääset työskentelemään nykyaikaisissa työtiloissa Muurolan hammashoitolassa, joka on pieni kahden hoitohuoneen yksikkö noin 20 km päässä Rovaniemeltä.

Osana Rovaniemen tiimiä, sinulla on käytettävissä hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Työyhteisömme pitää sisällään laajaa erikoisosaamista mm. oikomistiimin, parodontologin, suu- ja leukakirurgin sekä pedodontiaan ja protetiikkaan erikoistuvat hammaslääkärit. Lisäksi teemme anestesia- ja ilokaasuhammashoitoa. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä työyhteisön ja esimiehen tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun hammaslääkärin tutkinto.

Arvostamme vastuullista ja reipasta työotetta sekä joustavuutta ja halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Palkkaus lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta. Laitathan hakemuksesi viimeistään 13.5.2024 klo 15:00 mennessä.

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!


Lisätietoja

https://lapha.fi
http://www.lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat:

ylihammaslääkäri Aija Kaukonen, aija.kaukonen@lapha.fi, puh 040-5474862.

johtava hammaslääkäri Eeva-Riitta Ylikärppä, eeva-riitta.ylikarppa@lapha.fi, puh. 040-6281314

Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan