Henkilökohtainen avustaja, keskusta

Hakuaika päättyy  31.7.2024 12:00

Hei henkilökohtainen avustaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Pohjois- Savon hyvinvointialueen HOP- keskuksen kautta haemme rehellistä ja liikunnallista henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 50- vuotiaalle miehelle Kuopion keskustaan.

Liikkumisen apuvälineenä sähkömopo sekä pääasiassa pyöräpotkuri. Työ on päivittäistä avustamista enintään 10 h/kk ja vapaa-ajan avustamista enintään 30 h/kk esim. ulkoilussa, kuntosalilla, asioinnissa, ja kotiaskareissa. Työpaikka on savuton. Työhön toivotaan luotettavaa rehellistä, sitoutunutta, urheilullista, sekä sosiaalisesti taitavaa avustajaa, jolla on mahdollisuus suorittaa työt työnantajan työaikatoiveiden mukaisesti.

Hakijan toivotaan liittävän hakemukseen mukaan CV:n.

Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa. Työ alkaa sovitusti.

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkka 11,76 €/h + mahdolliset lisät.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Hyvinvointialueen HOP- keskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja saat sähköpostitse hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin ma-to klo 9-11 ja 14-15 sekä pe klo 9-11.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Tutustu työnantajaan