test

Henkilökohtainen avustaja, keskusta, Kuopio

Hakuaika päättyy  2.5.2024 12:00

Tule henkilökohtaiseksi avustajaksi Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskuksen kautta haemme luotettavaa, rauhallista henkilökohtaista avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 26-vuotiaalle epilepsian omaavalle naiselle Kuopion keskustaan.

Henkilökohtaisen avustajan työ on monipuolista päivittäistä ja vapaa-ajan avustamista esimerkiksi virasto-ja kauppa-asioinneilla, ruoanlaitossa, elokuvissa sekä kaupungilla käymisessä. Avustettavalla on liikkumisen apuvälineenä pyörätuoli.

Työaika on enintään 50 h/kk. Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa hyvin joustavasti. Palkka työstä on 11,76€/h + mahdolliset lisät. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.

Työsuhteissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun/työsuhteeseen valitulle tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Pohjois-Savon hyvinvointialueen HOP-keskus välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja saat sähköpostitse hopkeskus@pshyvinvointialue.fi tai puhelimitse lisätietoja voi kysyä numerosta 017-18 6366 arkisin ma-to klo 9-11 ja 14-15 sekä pe klo 9-11.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Tutustu työnantajaan