test

Kaavoitusarkkitehti tai kaavasuunnittelija

Jätä jälki elämään!

Kaavoitusarkkitehdin tai kaavasuunnittelijan tehtävä Kuopion kaupunkisuunnittelupalveluissa

Kuopion kaupunkiympäristön palvelualueella kaupunkisuunnittelupalveluissa on haettavana kaavoitusarkkitehdin/ kaavasuunnittelijan vakinainen tehtävä 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävänimike ja palkkaus määrittyy hakijan koulutuksen ja kokemuksen perusteella.

Tehtävänä on maaseutualueiden ja -taajamien maankäytön kokonaisvaltainen kehittäminen. Keskeinen tavoite on maaseudun elinvoiman ja elinkeinotoiminnan vahvistaminen sekä asumisen ja matkailun edistäminen kaupunkisuunnittelun keinoin. Tehtävään sisältyy aktiivinen yhteistyö sekä alueen toimijoiden että kaupungin organisaation kanssa. Tehtävään kuuluvat yleis- ja asemakaavojen laatiminen, konsulttitöiden ohjaus sekä muut yleis- ja asemakaavoitukseen liittyvät tehtävät.

Tehtävän työaika on 36,25 h/vko. Toimistotyöajassa on käytössä työaikaan kuulumaton 30 min. lepotauko.
Tehtävän palkkaus on 3 864,04 - 4 425,42 € riippuen koulutuksesta ja työkokemuksesta.
Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Työhön kuuluu osittainen etätyömahdollisuus.

Hakuaika päättyy 22.5.2024 klo 15:00.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, motivoituneen työyhteisön ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia mahdollisuuksia kehittyä osana asiantuntijaorganisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, sujuvan etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

hae työpaikkaa
Kelpoisuus

Kelpoisuusehtona tehtävään on arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkinto, muu soveltuva yliopisto- tai korkeakoulututkinto tai muu aiempi vastaava tutkinto taikka alempi tutkinto sekä pitkä työkokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Työkokemus kaavoituksesta ja maaseutualueiden kehittämisestä luetaan eduksi. Valinnassa painotetaan näyttöjä suunnitelmallisesta, tuloksellisesta ja uutta luovasta työstä.

hae työpaikkaa

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti

Kuopion kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja siksi mm. tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan motivaatioon tehtävää kohtaan, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä hakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita.
Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.
Kun hakijat on kutsuttu haastatteluun, anonymiteetti päättyy ja rekrytoiva esihenkilö voi tutustua tarkemmin haastatteluun kutsuttujen hakijoiden tietoihin.

Töihin elon, olon ja ilon kaupunkiin!

Olemme 124 000 asukkaan yliopistokaupunki, jonka tavoite on olla hyvän elämän pääkaupunki jokaiselle kuopiolaiselle ja esimerkki muulle maailmalle. Rakennamme sitä yhdessä 3 500 työntekijän voimin. Olemme saaneet aikaan merkityksellisiä hetkiä kuopiolaisille jo lähes 250 vuoden ajan. Millaisia hetkiä sinä haluat jättää jälkeesi?

tutustu meihin työnantajana

Miksi töihin Kuopioon?

Kehityt oman alasi huippuasiantuntijaksi

Haluamme, että meillä on aina töissä motivoitunutta ja osaavaa henkilöstöä. Meillä voit hankkia lisäkoulutusta ja kehittää itseäsi ja omaa ammattiosaamistasi.

Löydät monipuoliset urapolut

Isona työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi. Voit hankkia kokemusta laajasti eri aloilta tai edetä esimiestehtäviin.

Yhdistät työn ja elämän

Välitämme sinusta. Tuemme kokonaisvaltaista hyvinvointiasi myös työn ulkopuolella.