test

Keikkatöihin!

Jätä hakemus haluamallesi työnantajalle tai haluamiisi tehtäviin

Kätevästi kiinni keikkatöihin

Tätä kautta voit jättää hakemuksen kuntatyönantajien ja hyvinvointialueiden lyhytaikaisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Keikkatöitä tulee yleensä kausiluontoisesti tarjolle varsinkin terveydenhuollossa, päivähoidossa, opetustoimessa sekä ateria- ja puhtauspalveluissa.

Huomioithan, että tämä on työhakemus kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden keikkatyöhön. Tämän ilmoituksen kautta jätettyä työhakemusta ei huomioida rekrytoinneissa, joista on julkaistu oma työpaikkailmoituksensa.

Jos haluat jättää hakemuksen johonkin tiettyyn Kuntarekryssä julkaistuun tehtävään, täytä silloin aina kyseisessä ilmoituksessa julkaistu hakemuslomake kirjautumalla sen ilmoituksen "Hae työpaikkaa" -painikkeesta.

Jätä keikkatyöhakemus

Kenelle keikkatyöhakemukseni näkyy?

Keikkatyöhakemukseesi pääsevät tutustumaan ne työnantajat, joilla on Kuntarekryn rekrytointijärjestelmä käytössä ja joista olet hakemuksesi mukaan kiinnostunut. Voit rajata hakemuksesi näkyvyyttä työnantajille ilmoittamalla lomakkeella, mitkä tehtäväalueet tai työnantajat sinua kiinnostavat haluamallasi työssäkäyntialueella.

Keikkatyön aloittaminen

Kun sinut on haastateltu ja olet sopinut työnantajan kanssa keikkatyön aloittamisesta, voit saada työtarjouksia tekstiviestipalvelun tai keikkakalenterin kautta. Tarkemmat tiedot menettelytavoista saat aina työnantajalta.

Katso videolta ohjeet tarjolla olevien sijaisuuksien selaamiseen ja niihin ilmoittautumiseen. Lisää ohjeita keikkahakemuksen jättämiseen löydät työnhakijan oppaastamme luvusta 7. Sijaisrekrytoinnit.

Tutustu keikkalaisten kokemuksiin

Sijaisuuksien avulla kiinni työelämään

Hanna on tykännyt sijaisuuksien tekemisestä todella paljon. Hän kertoo, että on päässyt kiinni oman alan työhön ja nähnyt millaista se todella on.

Sijaisena vanhuspalveluissa

Saran mielestä sijaisuuksien tekeminen on ollut mukavaa! Niiden avulla hän on saanut toivottua vaihtelua kotihommille ja lapsenhoitoon. Hänen mielestään on ollut myös erittäin katsetta avartavaa käydä tutustumassa eri yksiköihin.

Sijaisena varhaiskasvatuksessa

Sijaisuuksia tehdessään Matias on tavannut monenlaisia ihmisiä ja jokaisella heillä on ollut hänelle oppeja annettavaksi ja jaettavaksi. ”Joka päivä voi halutessaan oppia jotain uutta”,

Lue lisää keikkatyön mahdollisuuksista

Enemmän irti keikkatöistä

Miten keikkatöistä voi saada pidempiaikaista hyötyä etenkin taitojen kehityksessä ja suhteiden hankkimisessa? Tässä muutamia vinkkejä.

Keikkatyö opiskelujen ohessa

Kuinka otetaan ensiaskeleet keikkatöihin? Miten onnistuu opiskelujen ja keikkatyön yhdistäminen?