Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen kuntatyönantajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Keikkatöitä tulee yleensä kausiluontoisesti tarjolle varsinkin terveydenhuollossa, päivähoidossa sekä opetustoimessa.

Keikkatyöhakemukseesi pääsevät tutustumaan ne kunnalliset työnantajat, joilla on Kuntarekryn rekrytointijärjestelmä käytössä ja joista olet hakemuksesi mukaan kiinnostunut. Voit rajata hakemuksesi näkyvyyttä työnantajille ilmoittamalla lomakkeella mitkä tehtäväalueet ja minkä kuntien alueella olevat työpaikat tai mitkä työnantajat Sinua kiinnostavat.

Kun Sinut on haastateltu ja olet sopinut työnantajan kanssa keikkatyön aloittamisesta, voit saada työtarjouksia tekstiviestipalvelun tai keikkakalenterin kautta. Tarkemmat tiedot menettelytavoista saat työnantajalta.

Huomioithan, että tämä on työhakemus kuntien keikkatyöhön. Tämän ilmoituksen kautta jätettyä työhakemusta ei huomioida rekrytoinneissa, joista on julkaistu oma työpaikkailmoituksensa. Jos haluat jättää hakemuksen johonkin tiettyyn Kuntarekryssä julkaistuun tehtävään, täytä silloin aina kyseisessä ilmoituksessa julkaistu hakemuslomake kirjautumalla sen ilmoituksen "Hae työpaikkaa" -painikkeesta.

Lisätietoja

http://help.kuntarekry.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Kuntarekryä käyttävät työnantajat

Kunta-alan työnantajat ovat usein alueensa suurimpia työnantajia. Kuntasektori työllistää koko Suomessa noin 20 prosenttia eli joka viidennen työssäkäyvistä. Kunta-ala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä eri aloilla. Töitä tehdään yli 7000 ammattinimikkeellä.


Osoite: Osmontie 34, 00610 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat