Keikkatyöt

Kätevästi kiinni keikkatöihin!

Tätä kautta voit jättää hakemuksen kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden lyhytaikaisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Keikkatöitä tulee yleensä tarjolle kausiluontoisesti eri mittaisina sijaisuuksina varsinkin terveydenhuollossa, päivähoidossa sekä opetustoimessa.

Huomioithan, että tämä on hakemus keikkatyöhön eli tätä kautta jätettyä hakemusta ei huomioida rekrytoinneissa, joista on julkaistu oma työpaikkailmoituksensa. Jos haluat jättää hakemuksen johonkin tiettyyn Kuntarekryssä julkaistuun avoimeen tehtävään, täytä silloin aina kyseisessä ilmoituksessa julkaistu hakemuslomake kirjautumalla sisään sen ilmoituksen "Hae työpaikkaa" -painikkeesta.

Kenelle keikkatyöhakemukseni näkyy?

Keikkatyöhakemukseesi pääsevät tutustumaan ne työnantajat, joilla on Kuntarekryn rekrytointijärjestelmä käytössä ja joista olet hakemuksesi mukaan kiinnostunut. Voit rajata hakemuksesi näkyvyyttä ilmoittamalla lomakkeella mitkä tehtäväalueet tai työnantajat sinua kiinnostavat haluamallasi työssäkäyntialueella.

Jätä hakemus

Keikkatyön aloittaminen

Kun sinut on haastateltu ja olet sopinut työnantajan kanssa keikkatyön aloittamisesta, voit saada työtarjouksia tekstiviestipalvelun tai keikkakalenterin kautta. Tarkemmat tiedot menettelytavoista saat aina työnantajalta.

Sinun tulee muistaa päivittää käytettävyytesi keikkatyökalenteriin säännöllisesti, alla olevan videon ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää keikkatyön mahdollisuuksista

Miksi keikkatöihin?

Keikkatyöt ovat kunnissa suosittu tapa aloittaa työura. Ne ovat yleensä myös loistava mahdollisuus tutkia itselleen sopivia urapolkuja. Keikkatyöt mahdollistavat usein myös pitempiaikaisten ja vakituisten työsuhteiden löytymisen.

Keikkatyö opiskelujen ohessa

Kuinka otetaan ensiaskeleet keikkatöihin? Miten onnistuu opiskelujen ja keikkatyön yhdistäminen? Opettajan sijaisuuksia tekevä Tuomo Niiranen kertoo oman tarinansa, kuinka päätyi tekemään opesijaisuuksia ja millaista niitä on tehdä.