Keikkatyöt

Keikoille kuntiin

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen kuntatyönantajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Keikkatöitä tulee yleensä kausiluontoisesti tarjolle varsinkin terveydenhuollossa, päivähoidossa sekä opetustoimessa.

Saavutat Kuntarekryä käyttävät työnantajat

Keikkatyöhakemukseesi pääsevät tutustumaan ne kunnalliset työnantajat, joilla on Kuntarekryn rekrytointijärjestelmä käytössä ja joista olet hakemuksesi mukaan kiinnostunut. Voit rajata hakemuksesi näkyvyyttä työnantajille ilmoittamalla lomakkeella mitkä tehtäväalueet ja minkä kuntien alueella olevat työpaikat tai mitkä työnantajat Sinua kiinnostavat.

Lähetä hakemus

Keikkatyön aloittaminen

Kun Sinut on haastateltu ja olet sopinut työnantajan kanssa keikkatyön aloittamisesta, voit saada työtarjouksia tekstiviestipalvelun tai keikkakalenterin kautta. Tarkemmat tiedot menettelytavoista saat työnantajalta.

Huomioithan, että tämä on työhakemus kuntien keikkatyöhön. Tämän ilmoituksen kautta jätettyä työhakemusta ei huomioida rekrytoinneissa, joista on julkaistu oma työpaikkailmoituksensa. Jos haluat jättää hakemuksen johonkin tiettyyn Kuntarekryssä julkaistuun tehtävään, täytä silloin aina kyseisessä ilmoituksessa julkaistu hakemuslomake kirjautumalla sen ilmoituksen "Hae työpaikkaa" -painikkeesta.

Lue lisää keikkatyön mahdollisuuksista

Miksi keikkatöihin?

Keikkatyöt ovat kunnissa suosittu tapa aloittaa työura. Ne ovat yleensä myös loistava mahdollisuus tutkia itselleen sopivia urapolkuja. Keikkatyöt mahdollistavat usein myös pitempiaikaisten ja vakituisten työsuhteiden löytymisen.

Keikkatyö opiskelujen ohessa

Kuinka otetaan ensiaskeleet keikkatöihin? Miten onnistuu opiskelujen ja keikkatyön yhdistäminen? Opettajan sijaisuuksia tekevä Tuomo Niiranen kertoo oman tarinansa, kuinka päätyi tekemään opesijaisuuksia ja millaista niitä on tehdä.