Kesä 2024: Sairaanhoitaja (Sairaala Nova, Päivystysosasto)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköisesi kesätyöarki erikoissairaanhoitoon päivystysosastolle Jyväskylän Sairaala Novaan, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Haemme tulevalle kesälle kesätyökavereiksi päivystysosastolle

SAIRAANHOITAJIA sekä alan opiskelijoita

Kesätyösi työnkuva määrittyy osaamisesi sekä tehtävänkuvan mukaan.

Keski-Suomen hyvinvointialueen Sairaala Novan päivystysosastolla hoidetaan eri-ikäisiä ja eri erikoisalojen akuutisti sairastuneita potilaita. Tärkeät yhteistyökumppanit ovat päivystyspoliklinikka, teho- ja valvontaosasto sekä leikkausosasto. Yksikössä on 35 potilaspaikkaa, joista seitsemällä voidaan hoitaa erilaisia eristysvarotoimia vaativia potilaita. Päivystysosastolle potilaat tulevat pääsääntöisesti erikoissairaanhoidon päivystyspoliklinikan kautta. Päivystysosastolla korostuu yhdessä tekeminen eri ammattilaisten kanssa. Potilaiden hoitoaika osastolla on keskimäärin kaksi vuorokautta. Suurimmat lääketieteen erikoisalat ovat kirurgia, sisätaudit, keuhkosairaudet ja neurologia. Osastolla on mahdollista toteuttaa potilaiden voinnin seurantaa mm. valvontamonitorien avulla. Sairaanhoitajan työssä korostuvat monipuolinen lääkehoidon osaaminen, laiteosaaminen sekä potilaan ja hänen läheistensä kohtaaminen ja tukeminen akuutissa tilanteessa.

Kerrothan meille hakemuslomakkeella milloin olet käytettävissä. Tarkemmin yksiköihimme voit tutustua täältä: https://www.hyvaks.fi/asiointi/sairaala-novan-yksikot

Meillä saat aina tueksesi osaavan joukon ammattilaisia, olipa yksikkösi mikä tahansa. Työtä tehdään yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa ja toivomme, että saat meistä sellaisen kesätyöyhteisön, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.
Tarjoamme sinulle työhösi kattavan perehdytyksen hyödyntäen Intro-perehdytysjärjestelmää sekä perehdytystiimimme osaamista. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.
Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Käytössämme on useimmissa yksiköissä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jonka avulla pystytään huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet. Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.

Terveisiä työkavereilta:
” Työ osastolla on tapahtumarikasta, monivaiheista sekä moniammatillista. Jokaisessa vuorossa on omat erityispiirteensä kuten eri erikoisalojen potilaiden hoidossakin. Missään tilanteessa et jää yksin, osaavia kollegoita löytyy aina viereltä. Meillä on erityisen hyvät työtilat potilaiden hoitamiseen. Kehitysideat huomioidaan ja vastuualueitakin on kiinnostuksen mukaan saatavilla. Lääkärit saa kiinni nopeasti puhelimella ja tilanteen vaatiessa myös osastolle potilasta arvioimaan. Osastolla huomioidaan erilaisten elämäntilanteiden tuoman tarpeet työvuorosuunnittelussa. Loma-ajankohdat vaihtelevat vuoron perään, joten jokaisen lomalla paistaa, jos sataakin.” - Sairaanhoitaja päivystysosastolta

Sairaala Nova on Suomen suurin keskussairaala, jossa ovat edustettuina lähes kaikki erikoisalat. Toivotamme sinut tervetulleeksi koulutusmyönteiseen, uusinta teknologiaa hyödyntävään opetussairaalamme, jossa sinun on mahdollista päästä kehittämään omaa osaamistasi kannustavassa työympäristössä.
Rakennatpa sitä sinun näköistäsi kesätyöarkeasi sitten missä päin Sairaala Novaa tahansa, tarjoaa kesätyö erikoissairaanhoidossa varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me kun olemme ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä.

Jyväskylän alueella asuntotarjonta on hyvä ja esimerkiksi Soihdun kautta voit vuokrata edullisesti kalustetun kesäasunnon. Asuntoja on kesäaikaan tarjolla sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille ammattilaisille. Lue lisää osoitteessa: https://soihtu.fi/ohjepankki/kalustettu-asunto/

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Millainen on uusi kesätyökaverimme:
• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op)
• Valmistuneena ammattilaisena sinulla tulee myös olla oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä (laki 559/1994)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveysalan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (SOTE). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä. Edellytämme ajantasaista LOP/LOVE-lääkeosaamista. Jos sinulla ei ole LOP/LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.


Lämpimästi tervetuloa kesätyökaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Hanna Hönninen

osastonhoitaja

p.+358503165998

hanna.honninen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan