Kesä 2024: Sairaanhoitaja (Sairaala Nova, Päivystyspoliklinikka)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköisesi kesätyöarki erikoissairaanhoitoon päivystyspoliklinikalle Jyväskylän Sairaala Novaan, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Haemme tulevalle kesälle kesätyökavereiksi päivystykseen

SAIRAANHOITAJIA sekä alan opiskelijoita

Kesätyösi työnkuva määrittyy osaamisesi sekä tehtävänkuvan mukaan.

Työkaverinamme tehtäviisi kuuluvat erilaiset sairaanhoitajan tehtävät laajalti päivystysalueella. Sairaala Nova on Suomen suurin keskussairaala, jonka yhteispäivystyksessä hoidetaan noin 75 000 päivystyskäyntiä vuosittain. Potilaamme ovat kaikilta eri erikoisaloilta ja kaikista eri ikäluokista.
Työ meillä on monipuolista sekä sopivan haastavaa ja siksi työpäivät ovat hyvinkin vaihtelevia. Tästä syystä työyhteisö on iso ja kantava voimavaratekijä arjessamme. Meillä tukenasi on osaava ja moniammatillinen tiimi ja työyhteisöömme on helppo tulla.

Tarjoamme sinulle työhösi kattavan perehdytyksen hyödyntäen Intro-perehdytysjärjestelmää sekä perehdytystiimimme osaamista. Kokonaisuutena kuitenkin koko työyhteisö auttaa sinua pääsemään mukaan porukkaan! Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Toimimme vuorotyön periaatteiden mukaan, jossa päivystysaikainen työ korostuu illoissa ja viikonlopuissa. Ymmärrämme kuitenkin, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka auttaa huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet.
Mahdollistamme myös osaamisen kehittymisen ja työuralla etenemisen päivystysalueellamme. Yksikössämme toteutuu jatkuva koulutus työntekijöillemme ulkoisten koulutusten lisäksi myös oman opetushoitajamme toimesta. Hyödynnämme säännöllisesti simulaatiomenetelmiä kouluttautumisessa.

Terveisiä työkavereilta:
” Meillä on suuri yksikkö ja paljon kollegoja, joten joka päivä oppii toisilta uusia tapoja tehdä työtä. Mielekkään tästä työstä tekee vaihtelevuus ja nopeatempoisuus. Työvuoroja saamme suunnitella itse, jonka myötä omaa elämää ja työtä on helpompi yhteensovittaa. Tervetuloa siis mukaan meidän mahtavaan työyhteisöön, jossa taatusti uudet eivät jää yksin, sillä aina on joku antamassa neuvoja, kunhan vain kysyy!”

Kerrothan meille hakemuslomakkeella milloin olet käytettävissä. Tarkemmin yksiköihimme voit tutustua täältä: https://www.hyvaks.fi/asiointi/sairaala-novan-yksikot

Sairaala Nova on Suomen suurin keskussairaala, jossa ovat edustettuina lähes kaikki erikoisalat. Toivotamme sinut tervetulleeksi koulutusmyönteiseen, uusinta teknologiaa hyödyntävään opetussairaalamme, jossa sinun on mahdollista päästä kehittämään omaa osaamistasi kannustavassa työympäristössä.
Rakennatpa sitä sinun näköistäsi kesätyöarkeasi sitten missä päin Sairaala Novaa tahansa, tarjoaa kesätyö erikoissairaanhoidossa varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me kun olemme ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä.

Jyväskylän alueella asuntotarjonta on hyvä ja esimerkiksi Soihdun kautta voit vuokrata edullisesti kalustetun kesäasunnon. Asuntoja on kesäaikaan tarjolla sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille ammattilaisille. Lue lisää osoitteessa: https://soihtu.fi/ohjepankki/kalustettu-asunto/

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Millainen on uusi kesätyökaverimme:
• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op)
• Valmistuneena ammattilaisena sinulla tulee myös olla oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä (laki 559/1994)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveysalan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (SOTE). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä. Edellytämme ajantasaista LOP/LOVE-lääkeosaamista. Jos sinulla ei ole LOP/LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.


Lämpimästi tervetuloa kesätyökaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Mia Niskanen

osastonhoitaja

p.+358503530329

mia.niskanen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan