Kesä 2024: Sairaanhoitajat (erikoissairaanhoito, Sairaala Nova, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki erikoissairaanhoitoon Jyväskylän Sairaala Novaan, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Haemme tulevalle kesälle kesätyökavereiksi erityisesti

SAIRAANHOITAJIA sekä alan opiskelijoita

Kesätyösi työnkuva määrittyy yksikön, osaamisesi sekä tehtävänkuvan mukaan. Tulevalle kesälle haemme työkavereiksi sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita näihin yksiköihin:

• kirurgia: operatiiviset vuodeosastot
• siirtymäosasto
• sisätaudit: sisätautien ja keuhkosairauksien osasto, munuaiskeskus, sisätautien poliklinikka
• neurologia- ja kuntoutusosasto
• syöpätautien ja verisairauksien osasto

Kerrothan meille hakemuslomakkeella toiveesi yksiköstä, sekä sen, milloin olet käytettävissä. Tarkemmin yksiköihimme voit tutustua täältä: https://www.hyvaks.fi/asiointi/sairaala-novan-yksikot

Meillä saat aina tueksesi osaavan joukon ammattilaisia, olipa yksikkösi mikä tahansa. Työtä tehdään yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa ja toivomme, että saat meistä sellaisen kesätyöyhteisön, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Käytössämme on useimmissa yksiköissä autonominen työvuorosuunnittelu, jonka avulla pystytään huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet. Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.

Sairaala Nova on Suomen suurin keskussairaala, jossa ovat edustettuina lähes kaikki erikoisalat. Toivotamme sinut tervetulleeksi koulutusmyönteiseen, uusinta teknologiaa hyödyntävään opetussairaalamme, jossa sinun on mahdollista päästä kehittämään omaa osaamistasi kannustavassa työympäristössä.

Rakennatpa sitä sinun näköistäsi kesätyöarkeasi sitten missä päin Sairaala Novaa tahansa, tarjoaa kesätyö erikoissairaanhoidossa varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me kun olemme ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä.

Jyväskylän alueella asuntotarjonta on hyvä ja esimerkiksi Soihdun kautta voit vuokrata edullisesti kalustetun kesäasunnon. Asuntoja on kesäaikaan tarjolla sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille ammattilaisille. Lue lisää osoitteessa: https://soihtu.fi/ohjepankki/kalustettu-asunto/

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Millainen on uusi kesätyökaverimme:
• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op) tai lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 90 op).
• Valmistuneena ammattilaisena sinulla tulee myös olla oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä (laki 559/1994)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveysalan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (SOTE). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä. Edellytämme ajantasaista LOP/LOVE-lääkeosaamista. Jos sinulla ei ole LOP/LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Työskentely-yksikön mukaan tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote tai lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Lämpimästi tervetuloa kesätyökaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Katja Vänni (syöpätautien ja verisairauksien osasto)

+358405304502

-

Pauliina Tolvanen (operatiiviset sairaansijat)

+358447021242

-

Taina Sneck (vuodesastot)

+358505933448

-

Helena Laine (neurologian ja kuntoutuksen sairaansijat)

+358405304388

-

Minnan Helenius (siirtymäosasto)

+358503164107

-

sähköpostit etunimi.sukunimi@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!