Kesä 2024: Sairaanhoitajat (teho- ja valvontaosasto, Sairaala Nova)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköisesi kesätyöarki erikoissairaanhoitoon Jyväskylän Sairaala Novaan, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Haemme tulevalle kesälle kesätyökavereiksi Sairaala Novan valvonta- ja tehohoidon osastolle

SAIRAANHOITAJIA sekä alan opiskelijoita

Kesätyösi työnkuva määrittyy osaamisesi sekä tehtävänkuvan mukaan.

Valvonta- ja tehohoitotyössä korostuu yhdessä tekeminen eri ammattilaisten kanssa. Potilaita hoidetaan keskimäärin hieman yli kaksi vuorokautta. Tänä aikana akuutin sairauden hoito aloitetaan ja elintoimintahäiriöitä vakautetaan. Tavallisimpia potilaiden hoidettavia ongelmia ovat keskushermoston, hengityksen ja verenkierron häiriöt ja suurimmat lääketieteen erikoisalat ovat neurologia, kirurgia ja sisätaudit. Hoitoympäristössä on paljon erilaisia laitteita ja välineitä, joita hyödynnetään tarpeen mukaan potilaan hoidossa. Sairaanhoitajan työssä korostuu myös potilaan ja hänen läheistensä kohtaaminen ja tukeminen yllättävässä ja vaikeassa tilanteessa.

Toivomme sinulta ennen kaikkea kiinnostusta ja halua oppia erilaisten potilasryhmien valvonta- ja tehohoitotyötä. Tarjoamme sinulle työhösi kattavan perehdytyksen hyödyntäen Intro-perehdytysjärjestelmää sekä perehdytystiimimme osaamista. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen.

Työ on kolmivuorotyötä ja toimimme vuorotyön periaatteiden mukaan. Ymmärrämme kuitenkin, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka auttaa huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet.

Kerrothan meille hakemuslomakkeella, milloin olet käytettävissä.

Sairaala Nova on Suomen suurin keskussairaala, jossa ovat edustettuina lähes kaikki erikoisalat. Toivotamme sinut tervetulleeksi koulutusmyönteiseen, uusinta teknologiaa hyödyntävään opetussairaalamme, jossa sinun on mahdollista päästä kehittämään omaa osaamistasi kannustavassa työympäristössä.

Jyväskylän alueella asuntotarjonta on hyvä ja esimerkiksi Soihdun kautta voit vuokrata edullisesti kalustetun kesäasunnon. Asuntoja on kesäaikaan tarjolla sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille ammattilaisille. Lue lisää osoitteessa: https://soihtu.fi/ohjepankki/kalustettu-asunto/

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Millainen on uusi kesätyökaverimme:
• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op)
• Valmistuneena ammattilaisena sinulla tulee myös olla oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä (laki 559/1994)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveysalan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (SOTE). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä. Edellytämme ajantasaista LOP/LOVE-lääkeosaamista. Jos sinulla ei ole LOP/LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Työskentely-yksikön mukaan tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote tai lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Lämpimästi tervetuloa kesätyökaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Anu Antikainen

osastonhoitaja

+358503431254

anu.antikainen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan