Kesän 2025 lääkärin sijaisuudet ja amanuenssuurit

Hakuaika päättyy  8.9.2024 23:59

Kesäksi 2025 Lappeenrantaan? Kesäkandit ja amanuenssit pääsevät meillä työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä kokeneiden senioreiden ohjauksessa. Työskentelyn lisäksi kesä tarjoaa runsaasti tilaisuuksia uusiin kohtaamisiin ja kaupungin tutkimiseen.

Haemme lääkärin sijaisia ja amanuensseja useille erikoisaloille Etelä-Karjalan keskussairaalaan.

Lääkärin sijaisuudet kandeille koko kesäksi: Anestesia, lastentaudit, keuhkosairaudet, kuntoutus, neurologia, psykiatria ja onkologia.

Sijaistarve vaihtelee erikoisaloittain. Sijaisuudet voivat sijoittua touko-syyskuun välille ja kestävät mielellään 2 - 3 kk. Ilmoitathan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla pystyt työskentelemään lääkärin sijaisena. Ilmoitathan myös toiveesi, millä erikoisalalla ensisijaisesti haluaisit työskennellä. Kerrothan myös, mikäli muut alat kiinnostuvat sinua.

Amanuenssuurit: Anestesia, lastentaudit, keuhkosairaudet, kuntoutus, neurologia ja onkologia. Amanuenssuurin kesto on 1 kk/erikoisala/hlö. Ilmoitathan toiveesi, millä erikoisalalla haluaisit ensisijaisesti työskennellä ja milloin. Voit jättää myös toissijaisen toiveesi.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme asuntoja edulliseen hintaan sairaalan läheisyydestä. Autamme sinua muutenkin mielellämme kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Olethan siis matalalla kynnyksellä yhteydessä rekrytointiin: laakarirekry@ekhva.fi

Kesähaku on avoinna 8.9. saakka, mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimukset:
Lääketieteen opiskelija voi tilapäisesti toimia lääkärin tehtävissä suoritettuaan hyväksytysti vähintään neljään ensimmäiseen opintovuoteen kuuluvat opinnot. Lisäksi tulisi olla suoritettuna kyseisen erikoisalan klinikkakurssi ja tentti. Amanuenssuureja varten vaaditaan hyväksytysti suoritetut lääketieteen opinnot 3. vuodelta.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja voit kysyä sinua kiinnostavan alan ylilääkäriltä tai rekrystä:

Anestesia: Antti Mäkelä, puh. 040 651 1946

Lastentaudit: Antti Sotka, puh. 040 651 3890

Kuntoutus: Pirjo Immonen-Räihä, puh. 040 651 0430

Neurologia: Tero Tapiola, puh. 040 651 3071

Psykiatria: Kari Hänninen, puh. 044 791 4508

Onkologia: Mari Metso-Lintula, puh. 040 359 3464

Rekrytointi: Marianne Svahn, puh. 040 137 2320

Sähköposti etunimi.sukunimi@ekhva.fi

Lisätietoja myös laakarirekry@ekhva.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan