Skip to main content
test

Kielten ja viestinnän opettajan sijaiseksi HAMKiin

Haluatko kasvattaa osaamistasi, kartuttaa työkokemustasi ja olla mukana kouluttamassa tulevaisuuden tekijöitä? Tartu rohkeasti toimeen ja ilmoittaudu kielten ja viestinnän sijaiseksi HAMKiin!

Meillä on tarpeen mukaan avoinna eripituisia kielten ja viestinnän opettajien sijaisuuksia kampuksillamme Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Valkeakoskella ja Forssassa sekä verkko-opinnoissa. Pääsääntöisesti sijaisuudet eivät ole aivan lyhytaikaisia, vaan kestoltaan vähintään viikosta kuukausiin.

Ammattikorkeakoulun käytännönläheisten kieli- ja viestintäopintojen tavoitteena on sujuvuus erilaisissa työelämän vuorovaikutustilanteissa. Meillä opiskellaan englantia, ruotsia, viestintää ja suomea toisena kielenä. HAMKissa et ole yksin, sillä opetusta suunnitellaan ja toteutetaan kiinteässä yhteistyössä muiden opettajien kanssa. Käytämme oppimisalustana Moodlea, ja verkko-opetustyökalumme on Zoom.

Kerro hakemuksessasi lyhyesti osaamisestasi, työskentelytavastasi ja siitä, miten toimit tiimin jäsenenä. Kerro myös, millä paikkakunnilla voit tehdä sijaisuuksia vai oletko käytettävissä vain verkko-opetukseen.

Edellytämme kokemusta alan opetustehtävistä tai opetusharjoittelusta. Opettajan pedagogiset opinnot ovat eduksi, mutta sijaisuudet sopivat myös esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa oleville.

Palkkaus perustuu Sivistystyönantajien yksityisen opetusalan työehtosopimuksen ammattikorkeakoulun lehtorin palkkataulukkoon, jonka löydät pdf:n viimeiseltä sivulta: https://www.sivista.fi/wp-content/uploads/2021/04/Palkkataulukot-yksityinen-opetusala-2020_2021.pdf

Voit hakea meille sijaiseksi jättämällä hakemuksen sijaispankkiimme Kuntarekryn kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse rekrytointi@hamk.fi.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hameen-ammattikorkeakoulu-oy/
http://www.hamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Voit hakea meille sijaiseksi jättämällä hakemuksen sijaispankkiimme Kuntarekryn kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse rekrytointi@hamk.fi.

Lisätietoja

Kielet ja viestintä

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on yli 8 800 opiskelijan ja noin 680 asiantuntijan osaajaorganisaatio, jolla on keskeinen asema toiminta-alueensa osaamisen kehittämisessä. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu kansainvälinen korkeakoulu, joka on toiminta-alueensa johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani.


Osoite: Visamäentie 35, 13100 Hämeenlinna

Sinulle suositellut työpaikat