Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaaja - Porin kaupunki

Porin kaupungin sivistystoimialan perusopetuksessa ja perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnassa on haettavana lyhytaikaisia koulunkäynninohjaajan sijaisuuksia koulujen tarpeiden mukaan. Tarve sijaisuuksille on ympäri lukuvuoden.

Koulunkäyntiohjaajan työhön kuuluu oppilaiden ohjaaminen, avustaminen ja kasvun tukeminen oppimistapahtumassa. Työ vaatii yhteistyötaitoja, monipuolista vuorovaikutusta ja erilaisuuden ymmärtämistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto (koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaus), sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (erikoistumisalana lapset ja nuoret), koulunkäynninohjaajan, koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan erikoisammattitutkinto tai muu vastaava.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä muodostuu CV. Tallenna hakemuksesi liitteeksi todistukset tutkinnoistasi. Jos olet opiskelija, tallenna liitteeksi oppilaitoksen leimalla varustettu viimeisin opintosuoriteote. Kun olet tehnyt sijaishakemuksesi, ota yhteyttä Porin kaupungin HR-yksikköön oheisten yhteystietojen avulla varataksesi ajan alkuhaastatteluun. Tämän jälkeen työnantaja voi lähettää sinulle sijaistarjouksia Kuntarekry -järjestelmän kautta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita ja ajanvaraus alkuhaastatteluun: p. 044 701 0885, p. 044 701 9989 tai rekry@pori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kts. hakuteksti

Lisätietoja

Porin kaupunki, Sivistystoimiala

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä - villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat