Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Lahden kaupunki

Kasvatusalan ammattilainen tai alaa opiskeleva, perusopetuksessa tarvitaan jatkuvasti sijaisia koulunkäynninohjaajien tehtäviin. Lyhytaikaiset sijaisuudet ovat eripituisia ja alkavat sopimuksen mukaan. Siksi ne soveltuvat loistavasti esimerkiksi opintojen tai osa-aikatyön oheen, tai tarjoavat muuten vain joustavan tavan työskennellä omaan elämäntilanteeseen sopivasti.

Tärkein tehtäväsi on kannustaa ja tukea oppilaita koulun arjessa. Haemmekin joustavia, yhteistyökykyisiä, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivisen työotteen omaavia ohjaajia, jotka kokevat lasten ja nuorten parissa työskentelyn mielekkääksi.

Jopa 97 % suosittelisi* sijaisena toimimista läheiselleen tai tuttavalleen.

"Loistavaa ekstratienestiä. Pystyy itse aina päättämään, vastaanottaako keikan vai ei, joten voi aikatauluttaa muutakin elämää arkeen. Mikäli hoitaa hommansa hyvin, voi työllistää itsensä lähes viikon jokaisena päivänä.", kertoo eräs palautekyselyymme vastannut kokemuksistaan.

Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi koulunkäyntiavustajan/koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto, lähihoitajan, lastenohjaajan, nuoriso-ohjaajan, aamu- ja iltapäiväohjaajan tutkinto sekä kehitysvammahoitajan tai -ohjaajan tutkinto. Harkinnan mukaan sijaispankkiin voi päästä myös muun koulutuksen omaava tai opiskelija.

Ilmoittaudu sijaispankkiimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää tutkintotodistukset.

Sijaisuuksia saadaksesi sinun tulee käydä haastattelussa. Järjestämme nonstop haastattelupäivän torstaina 8.12.2022, 12.1.2023, 26.1.2023, 9.2.2023, 9.3.2023, 23.3.2023, 13.4.2023, 11.5.2023 ja 8.6.2023 klo 9-15 Lahden palvelutorin työllisyyden kuntakokeilun Ohjaamolla (Kauppakeskus Trio 2. kerros). Haastatteluun ei tarvitse varata aikaa, vaan voit tulla suoraan Ohjaamon aulaan.

Otathan mukaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyyden osoittavan todistuksen esim. ajokortin.

Jos sinulle ei sovi nonstop haastattelupäivä, otathan yhteyttä rekrytointi@lahti.fi, jotta voimme sopia erikseen haastatteluajan.

*Sijaisille tehty kysely 6/2019

Lisätietoja

http://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: rekrytointi@lahti.fi ja tietoa kouluista: https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Sivistyksen palvelualue, Perusopetus

Lahti on tehty kestäväksi

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Lahden kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat