Skip to main content
test
Koulunkäynninohjaajien sijaisuudet Honkalampi - Liperin kunta

Liperin kunnan Honkalammen peruskoulussa on tarjolla lyhytaikaisia sijaisuuksia koulunkäynninohjaajan tehtävissä. Yksikkömme sijaitsee Ylämyllyllä.

Sijaisilta edellytämme 18 vuoden ikää ja soveltuvuutta alalle. Eduksi katsomme kasvatusalalle sopivan koulutuksen tai alan opinnot sekä aikaisemman työkokemuksen lasten ja nuorten parista. Toivomme sinun olevan myös reipas, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva aikuinen.

Hae sijaisuuksia täyttämällä hakemus sijaisrekisteriin. Kun olet jättänyt hakemuksen, varaa aika haastatteluun joko soittamalla tai sähköpostitse: puh. 050 388 6744 tai sanna.mutikainen@edu.liperi.fi.

Haastattelun jälkeen sijaisrekisteriin hyväksytyn sijaisen on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle. Lisäksi jos sijainen ei vastaanota yhtään työvuoroa tai ei päivitä omaa kalenteriaan 3 kuukauteen, siirtyy hänen hakemuksensa ei-käytettävissä tilaan. Järjestelmä lähettää automaattisen muistutusviestin tästä sijaiselle, kun viimeisimmästä hakemuksen muokkauksesta tai vastaanotetusta työvuorosta on kulunut 2 kuukautta.

Muistathan myös, että lyhytaikasetkin sijaisuudet voivat olla reitti pidempiaikaisen työsuhteen löytymiselle. Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin, jos työt vaativan erityisen tuen koulussa kiinnostavat!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Honkalammen koulun rehtori
Sanna Mutikainen
puh. 050 388 6744
sanna.mutikainen@edu.liperi.fi

Lisätietoja

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Perusopetus

Liperi on kolmen taajaman ja 12 000 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!


Osoite: Ylämyllyntie 94, U-talo, 80400 Ylämylly
Liperin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat