test

Kuntoutusohjaaja, vuorotteluvapaan sijaisuus, kuntoutusosasto, Oulu

Hakuaika päättyy  6.5.2024 14:30

Haemme Oulun yliopistollisen sairaalan kuntoutuksen toimialueelle kuntoutusohjaajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Sijaisuus alkaa 22.7.2024 ja kestää 31.12.2024 saakka.

Tehtävään valitun tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut työllistymisehdot, ehdot löytyvät TE-palveluiden sivuilta. Tarkistathan, että ehdot täyttyvät kohdallasi. Lue lisää osoitteesta: https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa

Kuntoutusohjaajan tehtävänä on tuottaa kuntoutusohjauspalveluja lasten ja nuorten palvelualueella. Kuntoutusohjaaja toimii moniammatillisen työryhmän jäsenenä eri erikoisaloilla pääsääntöisesti neurologisten ja pitkäaikaissairaiden lasten parissa. Tehtävän tavoitteena on perheiden arjen sujuvuuden ja toimivuuden varmistaminen. Työskentelet osana tiimiä perhelähtöisessä kuntoutuksen suunnittelussa sekä toimit koordinoijana ja yhteyshenkilönä sairaalan ja kuntoutuspalveluiden välillä. Kuntoutumista tukeva neuvonta ja ohjaus on tärkeä osa tehtävääsi.

Arvostamme sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmä- ja verkostotyöosaamista sekä kokemusta potilasohjaustyöstä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä, aktiivista ja kehittävää työotetta, vastuullisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kehittää työtä yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kuntoutusohjaajan työstä.

Kuntoutusohjaajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa työsuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Jessica Alatalo-Keskitalo, p. 040 509 4082 ja vastuuyksikköpäällikkö Ritva Aho, p. 040 746 2290 Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan