Lääketieteen opiskelija, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Hakuaika päättyy  31.12.2024 15:45

Hei kandi,

Kiinnostaisiko sinua työskentely esimerkiksi Espoossa, Kirkkonummella tai Lohjalla?
Etsimme nyt lääketieteen opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin Länsi-Uudenmaan terveysasemille.

Meillä on pitkä kokemus perehdyttämisestä ja turvaamme jokaiselle opiskelijalle riittävän määrän tukea, konsultaatioapua sekä sopivan määrän potilaita. Järjestämme työt turvallisella ja oppimisen mahdollistavalla tavalla. Osa terveysasemistamme on siirtynyt tiimimalliin, jossa opiskelijat työskentelevät lähes samalla tavalla kuin perinteiselläkin terveysasemalla.

Alueemme terveysasemat ovat jaettu sijainnin mukaan:
Kaakkoinen (Tapiola, Iso Omena, Matinkatu, Kivenlahti)
Koillinen (Samaria, Kalajärvi, Leppävaara, Kilo ja Kauniainen)
Luoteinen (Lohja, Nummela, Karkkila)
Lounainen (Kirkkonummi, Raasepori ja Inkoo).

Mikä terveysasema tai alue sinua kiinnostaisi? Etsitkö lyhyttä vai pitkää sijaisuutta?

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen terveysasemat
Työaika: koko- tai osa-aikatyö
Tehtävä on määräaikainen.
Tehtävän edellyttämä koulutus: Lääketieteen opiskelija, 5. vuoden oikeudet.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Tervetuloa mukaan rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta!

Ole yhteydessä tai jätä hakemuksesi, niin jutellaan tarkemmin.

Yhteystiedot

HR, Urapalvelut

Anette Sundberg

p. 040 8304765

anette.sundberg@luvn.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan