Lähihoitaja, keikka- ja sijaistyöhakemus, Pohde

Hakuaika päättyy  31.12.2025 14:30

Tervetuloa työskentelemään Pohteelle (Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle).
Pohde tarjoaa laajasti mahdollisuuksia työskentelyyn sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen eri tehtävissä. Toimialueitamme ovat: perhe- ja sosiaalipalvelut ja OYS-psykiatria, terveyden ja sairaanhoidon palvelut, ikäihmisten palvelut, vammaispalvelut, OYS-sairaalapalvelut ja ensihoito, pelastustoimi sekä kuntoutus ja sairaanhoidolliset palvelut.

Sijaistarpeemme vaihtelevat yhden vuoron keikkatyöstä eripituisiin sijaisuuksiin. Työskentely meillä antaa sinulle monipuolista työkokemusta ja mahdollisuuden tutustua eri yksiköihimme.

Lähi-/perushoidollisiin tehtäviin ensisijaisesti edellytämme terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukaista pätevyyttä. Opiskelijan tulee olla läsnäolevana oppilaitoksessa.

Täytä sähköinen hakemus ilmoituksen lopussa olevan Hae työpaikkaa - painikkeen kautta. Rekisteröityessäsi ensimmäistä kertaa, käyttäjätunnuksen ja salasanan voit valita itse. Säilytä tunnuksesi, sillä se on ainoastaan sinun tiedossasi. Lue ohjeet ja täytä hakemus huolellisesti, muista lopuksi lähettää hakemuksesi. Hakemus tulee rekrytointiyksikköömme. Haastattelutilanteessa tarkistamme henkilöllisyyden sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Mikäli olet opiskelija, ota mukaan viimeisin opintorekisteriote suoritetuista opinnoistasi.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja: Pohteen rekrytointiyksikkö

sähköpostitse: rekrytointi@pohde.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan