Lähihoitaja kotihoitoon, Joroinen

Hakuaika päättyy  28.6.2024 12:00

Lähihoitaja, liity meidän iloiseen tekijätiimiin Joroisten kotihoitoon! Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työn aloitus joustavasti sopimuksen mukaan. Palkka 2556,75€/kk + lisät. Lue lisää tehtävänkuvasta!

Tervetuloa tekijätiimiin, hae meille pian, sillä tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä!

Joroisten kotihoidossa työskentelee lähes 30 ammattilaista käsittävä työporukka ja asiakaskuntamme koostuu vajaasta 100 asiakkaasta. Meillä Joroisissa on myös ikääntyneiden ryhmäkoteja, joissa asuu useampi asiakas yhdessä. Joroisten kotihoidossa työtä ei tehdä yksin, vaan tiimityössä on voimaa. Meillä on yhteinen tavoite ja jokainen tiimimme jäsen auttaa työkaveria parhaansa mukaan. Pidämme tärkeänä, että työssä näkyy huumori ja ilo.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Kotihoidon asiakastyössä lähihoitajana toteutat perushoitoa hoito- ja palvelusuunnitelman mukaan. Suunnittelet, arvioit ja toteutat asiakkaiden kokonaisvaltaista hoitoa asiakkaan omat voimavarat huomioiden, ohjaat asiakkaita arjen askareissa sekä toteutat lääkehoitoa. Työmme kotihoidossa on monipuolista ja työskentely on itsenäistä, mutta takanasi on aina tiimimme tuki.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kattavan perehdytyksen, joustavan ja ammattitaitoisen tiimin sekä esihenkilön päivittäisen tuen. Meillä Joroisten kotihoidossa saat tehdä työtäsi maalaismiljöössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2556,75 €/kk. Työ on kolmivuorotyötä.

Olisitko sinä etsimämme lähihoitaja?

Teemme työtämme vastuullisesti ja arvostaen ikääntyviä kuntalaisiamme. Asiakaskunnassamme on myös mielenterveys- ja päihdekuntoutujia, joten erityisosaamisen tämän osalta katsomme eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä. Olet asiakaslähtöinen ja koet asiakkaan osallisuuden vahvistamisen tärkeänä. Työssäsi tarvitset ajokortin.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä Valviran rekisteröityminen. Voit olla jo kokenut konkari, työuraasi aloitteleva - otamme sinut mielellämme osaksi tiimiämme.

Muuta huomioitavaa
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä
työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja
todistus huumausainetestistä ennen työsuhteen alkamista.
-Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kk koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Kotihoidon esihenkilö Anni Puumalainen, p. 040 830 8813, anni.puumalainen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan