Lähihoitaja kotihoitoon, Leppävirralle

Hakuaika päättyy  24.6.2024 12:00

Hei lähihoitaja, tule sinäkin töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle! Työyksikkö työsuhteen alussa on Leppävirran kotihoito. Katso, miten lähihoitaja Matias näkee ja kokee työnsä meillä - linkki videoon (Vimeo) ilmoituksen alaosassa.

Työ yksikössämme?

Leppävirran kotihoidossa työskentelee ammattitaitoinen, moniammatillinen ja kehittämismyönteinen työporukka. Tiimimme puhaltaa yhteen hiileen ja jokainen tiimimme jäsen auttaa aina työkaveria parhaansa mukaan. Meillä kaikki ovat samanarvoisia tiimin jäseniä ja jokaisella on omat vahvuutensa. Leppävirran kotihoidossa saat tehdä työtä omana itsenäsi osana innostunutta ja motivoitunutta työyhteisöä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Lähihoitajana toimit kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Suunnittelet, arvioit ja toteutat asiakkaiden kokonaisvaltaista hoitoa asiakkaan voimavarat huomioiden, ohjaat asiakkaita arjen askareissa sekä toteutat lääkehoitoa. Työmme kotihoidossa on monipuolista ja työskentelyssä korostuu itsenäinen työskentely, mutta takanasi on aina koko tiimimme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet, joustavan ja ammattitaitoisen tiimin sekä esihenkilön päivittäisen tuen. Meillä kotihoidossa saat tehdä työtäsi kuvankauniissa Leppävirran kunnan ympäristössä.

Palkkaus toteutuu Sote-sopimuksen mukaan 2 556,75 €/kk + lisät. Lisäksi meillä saat Epassi edun (kulttuuri, hyvinvointi, liikunta). Työ on kolmivuorotyötä.


Olisitko sinä etsimämme lähihoitaja?

Teemme työtämme isolla sydämellä, autamme työkaveria ja kehitymme yhdessä, joten arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä. Olet asiakaslähtöinen ja koet asiakkaan osallisuuden vahvistamisen tärkeänä. Työssäsi tarvitset ajokortin.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä Valviran rekisteröityminen.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävään/virkaan valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä todistus huumausainetestistä.
-Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/hoito-ja-hoivatyo-pohjois-savon-hyvinvointialue/
https://vimeo.com/884786892

Yhteystiedot

Kotihoidon palveluesimies Anna Maria Pistemaa, p. 044 797 5413, anna.pistemaa@pshyvinvointialue.fi

Alue-esihenkilö Tanja Viitanen, p. 044 717 4004, tanja.viitanen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan