test

Lähihoitaja kotihoitoon Vieremälle

Hakuaika päättyy  6.5.2024 12:00

Hei lähihoitaja, meillä Vieremällä on avoinna kolme (3) vakituista tehtävää, alkaen 3.6.2024 tai sopimuksen mukaan. Työskentely meillä on monipuolista ja sopivasti itsenäistä. Tutustu mahdollisuuteen ja hae meille!

Työ kotihoidon tiimissämme?

Meidän kotihoidossamme asiakkaiden tarpeet ja hoidon tavoitteet määritellään yksilöllisesti. Hoito ja hoiva toteutetaan kuntouttavalla työotteella. Yhdessä tiimin ja moniammatillisen työryhmän kanssa teemme tärkeää ja aidosti merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus asiakkaidemme arjessa selviytymiseen.

Olemme joustava ja toiset huomioon ottava työyhteisö, jossa arvostamme jokaisen työpanosta ja toimimme voimavaralähtöisesti ikääntyneitä kunnioittaen. Tule meille töihin ja ota osaa tähän merkitykselliseen työhön!

Tehtäväsi ja työskentely käytännössä?

Työyhteisöissämme hyödynnämme asiakkaiden hoidon toteutuksessa erilaisia digitaalisia tukipalveluita kuten esimerkiksi etähoitoa ja lääkeautomaatteja. Käytössämme on OmniPegasos potilastietojärjestelmä sekä Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä. Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin reaaliaikaisesti Hilkka-mobiilin kautta. Kotihoidossa on käytössä autoja helpottamaan liikkumista asiakkaiden luokse, toivomme sinulla olevan ajokortti.

Tarjoamme Sinulle:

-Hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä moniammatillisen tiimin ja esihenkilön päivittäisen tuen.
-Kehitysmyönteisessä tiimissämme pääset mukaan kehittämään toimintaamme.
-Epassi edun, työterveyshuollon palvelut ja tyhy-toimintaa.
-Palkka 2 500 €/kk + lisät. Työ on kolmivuorotyötä.

Olisitko sinä etsimämme lähihoitaja?

Teemme hoitotyötä suurella sydämellä, arvostaen asiakasta ja työkaveria. Meillä on kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimityöhön, ja paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa.

Lue vielä tärkeistä huomioista ja lähetä sitten hakemuksesi, jota jo odotamme!

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3) sekä Valviran ja Suosikin rekisteröityminen.

Muuta huomioitavaa:

- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus huumausainetestistä sekä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
- Ajokortti (B)
- Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Yhteystiedot

Kotihoidon esihenkilö Tanja Lappalainen, p. 040 541 6538, tanja.lappalainen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan