test

Lähihoitaja Leväsen palvelukeskukseen Kuopioon

Hakuaika päättyy  29.4.2024 12:00

Hei lähihoitaja, tule sinäkin töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle! Etsimme Leväsen palvelukeskukseen Lehmus yksikköön lähihoitajaa määräaikaiseen tehtävään 22.4.-29.9.2024. Lue lisää meistä ja hae pian!

Haemme Leväsen palvelukeskukseen Lehmus yksikköön lähihoitajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 24.4.-29.9.2024.

Työ yksikössämme?

Leväsen palvelukeskus koostuu Saarni ja Lehmus hoitokodeista sekä dementiayksiköstä. Palvelukeskus tarjoaa asumispaikkoja muistisairaille tai muille pitkäaikaista asumispaikkaa tarvitseville. Henkilökunnan antaman tuen, ohjauksen ja hoivan avulla autamme asukasta selviytymään jokapäiväiseen elämään liittyvissä asioissa ja toiminnoissa mahdollisimman itsenäisesti ja omatoimisesti, oman elämäntyylin ja itsemääräämisoikeuden säilyttäen.

Millaiseen työhön haemme tekijää?

Lähihoitajana työsi sisältää asukkaiden perushoitoa, erilaisia hoitotoimenpiteitä sekä lääkehoitoa. Työsi tavoitteena on tarjota laadukasta ja yksilöllistä hoitoa asukkaille. Työ on kokonaisvaltaista asukkaasta huolehtimista ja työssä tarvitaan ammattitaidon lisäksi myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Pääset myös suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan asukkaiden hoitoa yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Työssä tarvitsetkin kykyä työskennellä tiimissä sekä intoa tehdä kehittämistyötä.

Palkkaus tehtävässä toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2402,38 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme lähihoitaja?

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin. Eduksi katsotamme aikaisemman kokemuksen muistasairaiden hoidosta.

Muuta huomiotavaa

- Työ alkaa sopimuksen mukaan ja sijaisuuksissa noudatetaan koeaikaa.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Ikäihmisten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä hyväksyttävä rikosrekisteriote (Rikosrekisterilaki 6 §:n 2 momentti) sekä todistus huumausainetestistä.
- Haastatteluja järjestetään koko hakuajan ajan ja sijaisuudet täytetään sopivan henkilön löydyttyä eli kannattaa hakea heti!

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Keskitettyjen palveluiden palveluesihenkilö:

Pirkko Luomi p. 044 7175388, pirkko.luomi@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan