Lähihoitaja, Lohjan kotihoito, kesätyö

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Lähihoitaja/lähihoitajaopiskelija, haemme vuosilomasijaisia kesän 2024 sijaisuuksiin kotihoidon alueille Lohjalle.

Vuosilomasijaisuuksia on tarjolla Mäntynummen, Nummentaustan, Roution ja Virkkala-Ojamon alueilla. Sijaisuudet ovat eri pituisia ja voit itse toivoa millä alueella haluat työskennellä.
Kotihoidon toimistot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Lohjan keskustaa.

Kotihoito on pääasiassa ikääntyneille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille tarkoitettua omassa kodissa tapahtuvaa asiakkaan hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoidon toimintaperiaatteena on tuottaa hyvää, turvallista ja asiakkaan tarpeen mukaista hoivaa kotihoidon asiakkaille. Kotihoidossa hyödynnämme myös teknologisia ratkaisuja osana asiakkaiden hyvää hoitoa. Toimimme yhteistyössä asiakkaiden läheisten sekä heidän hoivaansa liittyvien yhteistyökumppaneiden kanssa. Kotihoidossa saat tehdä mielenkiintoista työtä perehdytyksen jälkeen itsenäisesti ja sinulla on koko moniammatillinen tiimi tukenasi työtä tehdessäsi. Kotihoidossa on mahdollisuus oppia uutta ja vahvistaa omaa ammattitaitoaan.


Kelpoisuusehto: Lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (laki 272/2005). Opiskelijalta edellytetään riittävää määrää suoritettuja lähihoitajaopintoja. Ajokortti katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitoluvan suorittamista hyväksytysti koeaikana. Työ on jaksotyötä aamu- ja iltavuoroissa arkisin ja viikonloppuisin. Työvuorotoiveesi otetaan sijaisuudessa huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan aikana. Palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2501,90 €/kk. Tehtävässä huomioidaan mahdolliset epäpätevyysvähennykset opintosuorituksen perusteella. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan vuorolisät ja mahdolliset kokemuslisät. Koeaika on puolet sijaisuuden kestosta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain §55: n mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.
1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.
Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.


Lisätietoja

https://www.luvn.fi/fi/toihin-meille/kesatyo

Yhteystiedot

Mäntynummen alue: Kotihoidon aluevastaava Tiina Rinkelo p. 050-5613 191, tiina.rinkelo@luvn.fi

Nummentaustan alue: Kotihoidon aluevastaava Pirjo Leinonen p.050-357 7890,

pirjo.leinonen@luvn.fi

Roution alue: kotihoidon aluevastaava Lea Loukkalahti p. 050- 3266 509, lea.loukkalahti@luvn.fi

Virkkala-Ojamon alue: kotihoidon aluevastaava Sari Oksanen, p. 050-5613 193, sari.oksanen@luvn.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan