Lähihoitaja / Närvårdare, Onninkodit (Pukkila)

Hakuaika päättyy  28.5.2024 23:59

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen 10.6.2024 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan. Pääasiallinen toimipisteesi on Onninkodit Pukkilassa.

Onninkodilla on 19 ympärivuorokautisen palveluasumisen asuntoa ikäihmisille, jotka eivät tule itsenäisesti toimeen ilman apua. Onninkodit sijaitsee Hyvinvointikeskus Onnin yhteydessä Pukkilassa. Teemme hyvää yhteistyötä muun muassa Onni Nurmen säätiön tukeman Pukkilan kunnan senioripalveluiden kanssa.

Onninkodin pienessä työyhteisössä on hyvät mahdollisuudet oman työn suunnitteluun ja kehittämiseen. Olemme aktiivinen työyhteisö. Teemme hyvinvoinnin edistämiseksi retkiä ja käymme erilaisissa tapahtumissa sekä konserteissa. Henkilöstöetuina saat E-passin lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaedun. Työterveyspalvelut tarjoamme Mehiläisessä. Halutessasi voit tehdä pidennettyjä työvuoroja saadaksesi pidempiä vapaita. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu. Työnantajana suhtaudumme myönteisesti sekä omaehtoisiin että työnantajan järjestämiin koulutuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi perushoitajatutkinto (laillistus JulkiTerhikki). Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen osaamista. Arvostamme aitoa asukaslähtöisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtäväkohtainen palkka on 2483,53 e/kk + mahdolliset lisät. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 28.5.2024 klo 23.59 mennessä.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Soili Kosola, soili.kosola@itauusimaa.fi, 040 528 3857.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Meillä työskentelee 2600 eri alojen ammattilaista ja tehtävänimikkeitä on yli 200. Löydät todennäköisesti itsellesi sopivan työpaikan, mihin ikinä omat ammatilliset intressisi ja tulevaisuuden suunnitelmasi sinua ohjaavatkaan. Tarjoamme myös mahdollisuuden kaksikieliseen työympäristöön, jossa toisen kotimaisen kielen hallinta on rikkaus ja mahdollisuus, mutta ei ehdoton vaatimus.

Yhteystiedot

palveluesihenkilö Soili Kosola, soili.kosola@itauusimaa.fi, 040 528 3857.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Itä-Uudenmaan hyvinvointialue tuottaa ja järjestää julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut alueellaan, johon kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Tutustu työnantajaan