test

Lähihoitaja, Pieksämäen kotihoito

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:00

Hae mukaan ammattitaitoiseen ja Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee lähihoitajaa määräaikaseen työsuhteeseen Pieksämäen kotihoitoon kantakaupunkiin tai Naarajärvelle ajalle 2.4.2024 - 30.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on osa-aikainen ja työaika klo 17.00 - 21.00 /3-5 pv/ vko. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakua-ajan puitteissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monimuotoiseen, itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan kotona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja asiakkaan toimintakykyä tukevaa sekä ylläpitävää hoitotyötä. Lähihoitaja vastaa kotihoidon asiakkaiden hoidosta ja huolenpidosta asiakkaan kotona yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti huomioiden asiakkaan oma toimintakyky ja olemassa olevat voimavarat. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia työtehtäviä.

Toivomme sinulta ideoita ja innostusta oman työsi kehittämiseen ja kunnioittavaa asennetta asiakkaita kohtaan. Arvostamme haluasi kehittyä hoiva-alan ammattilaisena, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sitoutumista sekä joustavuutta.

Tuomme arjen turvaa ja hoivaa koteihin luotettavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme voimin. Meille jokainen kotihoidon tukea tarvitseva ihminen on yksilö, jonka kohtaamme arvostavasti. Teemme hyvää arkea yhdessä asiakkaan kanssa, tule mukaan osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on tehtävän kannalta välttämätön.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevän henkilön tulee esittää hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn alkamista yli 3 kk:n palvelussuhteissa (valvontalaki 741/2023 28 §).


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa kotihoidon esimies (kantakaupunki) Kirsti Piispanen, puh. 040 4874 944, kirsti.piispanen@etelasavonha.fi ja

kotihoidon esimies (Jäppilä-Naarjärvi alue) Eija Tikkanen, puh. 044 7995 686, eija.tikkanen@etelasavonha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan